agzımın suyunu sildikten sonra kocaman Masallah
m3 tampon gercekten baska bi hava katıyo bu kasaya ama jant da gerek o tamponabi de spoyler piano black güzel olmaz mı nacizane önerilerim tabi.Kazasız belasız bol gazlamalı kullanın
![]()
agzımın suyunu sildikten sonra kocaman Masallah
m3 tampon gercekten baska bi hava katıyo bu kasaya ama jant da gerek o tamponabi de spoyler piano black güzel olmaz mı nacizane önerilerim tabi.Kazasız belasız bol gazlamalı kullanın
![]()
Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ !
Maşallah Yiğido güle güle bin kazasız belasız. Üç kuruş fazla olsun kırmızı olsun dedirtti![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
And the maşallah goes to..
havalar soğuk birde işler yoğun bu aralar yazdıkların kafamda nisana kadar komple m3 e çevirme gibi bir durum var bakalım hayırlısı
sağol reyis kırmızı bela harbiden
eyvallah
valla arabayı pm den at bana ne var ne yok belli olmaz her an herşey olabilir bu işler kısmet![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Maşallah kardeşim çok güzel bir seçim olmuş
Ben o siyah parçaları sevmiyorum bence böyle daha güzel, bütün piyasa öyle zaten.
M3 tamponlar da çok olmaya başladı, yine de sen bilirsin tabi. Böyle orjinal m daha güzel.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
hayırlı olsun
piyasada fiyat performans dengesi olarak en mantıklı araçlardan.
Bende de aynı renk 328i var, nbt ve ses sistemini upgrade ederseniz on numara olur.
yakıt olarak ecopro ve comfort arasında çok fazla tüketim farkı gözlemlemedim, eğer aracı lim veya cc ile kullanmaya alışırsanız inanılmaz ekonomik olabiliyor.
benim ortalamam şu an 9,8lt sport comfort karışık %60 uzun yol, %20 akıcı trafik, %20 sıkışık trafik gibi düşünebilirsiniz kullanımımı. Buna cooler,cai,dp,dv,egzost ve yazılım dahil![]()
Eyw Abi valla bende o yüzden siyah yapmadım. NBT 1. sırada şuan zaten çok canım sıkılırsa artık folyo filan yapar olmadı sökeriz
teşekürler.
yakıt 10lt lerda f1 filan olunca kaşınıyorum bazen 12-13 lere çıkıyor
uzun yolda çeyrek depo tekirdağ git gel yaptım bence normal ara ara 260 denemeleri ile beraber
bundan önce dizel q7 vardı yakıtı aynı benim için değişen sadece gidişi oldu aynı yakıtla ama eşimle tartışıyoruz sürekli hızlı diye![]()
Dr.ECU
f30 kasadaki en mantıklı motor diyebilirim kesinlikle,,sizin aracınızda ekstra olarak gayet şık ve renk seçimi çok iyi ,,güzel günlerde kullanın
328i en son ne zaman yetkili servise gitti acaba 6ay önce bi aksiyon vardı, yağa su karıştırıyormuş motor. Bilginiz olsun parça değişimi yapıyorlar.
bu jantlarin ismini biliyormusunuz ? Normal M janti degil sanirim.Sizce 1 e yakisir mi , kaba mi durur kararsiz kaldim
Best German Engineering
Vorsprung durch Technik
M Sport Package Star Spoke Style 400 M
http://www.bmw.co.uk/en_GB/topics/su...ryId=8835.html
,
Çok iyi tercih,maşallah.
Dr.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)