User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
88 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: 2010 Fd6 F1 Elegans - Êxelance

bulenthaliloglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MDeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    golfe de bineceksen sanruuflusuna bineceksin be usta. manuelin şansı yok gibi geliyor ama dsg evet hızlı vites atıyor. turbo basınca yakan araç motoru olduğundan sakin kullanımda ekonomik olabiliyor ama can sıkıcı bir hal alıyor genişlik evet honda çok üstün. golf 1.4tsi leri 64 den aşağı eli yüzü düzgün çok yok. tüp elbetteki bambaşka bir olay seveni çok fazla. gerçektende kaliteli kitler ile araçta sıkıntı çıkarmıyor. montaj ve ayar ustası önemli. ama genel olarak golfe o fiyat vereceğime birdahaki sefere honda civiğin yeni kasasını almaya çalışıyorum gün yüzüne çıktıktan sonra tabiki görmek gerek önce
    Golf 1.4 tsi 64 ve üzeri denilen araçlar 2013 ve üzeri oysaki bu araç 2010 model ve Golf 6 2010 modeller bu kadar pahalı değil...

Honda'da vtec açtığında yaktığı benzinide göz önünde bulundurmak lazım..

Ama sorunsuzluk dersen Honda'nın eline Golf su dökemez...

Su demişken Honda servisinde bizde civic varken bi su kabına 800 tl demişlerdi şaka yapıyorsunuz demiştim ...Şaka değilmiş

Honda'nın yeni kasası pazarı karıştıracağa benziyor....

resim gönder

bmp resim yükle

resim yükleme servisi

hızlı resim yükle

yükle resim

yükle resim

yükle resim

resİm yÜkleme
    nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel gerçekten ben golf6ıyla kıyaslarsam kat kat büyük honda. ve emsalleri evet 55-60 arası değişiyor fiyatları ve çokta severim golf6 yı sedan almayacak olsam golf6 alırdım temizini bulmak biraz uğraştırsada. neticede dediğiniz gibi sorunsuz lpgye uyumlu ve gidişi fena olmayan atmosferik motor bir araç. turbo koysalar herhalde golf nal toplar ki zaten typer de bunu görüyoruz. 2 side muhteşem araçlar golf7 kullanıcısıydım çok memnundum honda kullanıyorum bundanda memnunum. ama hondayı golf 6ya değiştirmezdim açıkcası çünkü kasa farkı ve alım olarak honda daha hoş geliyor gözüme vtec açtımı evet yakıyor ama o sese değiyor

Diyadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Doch motor b16 dan sonra 99 dan sonra üretilen binek Honda'larda vtec açma devri yok devamlı vtec diye biliyorum ama sizin ki açıyor mu? Hayırlı olsun güncel kasadan çok daha güzel çizgileri var aldığınız kasanın

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Golf ü geçtim yeni kasa eski kasa A3 uzunca süre kullandım yakın akrabalarımda var . Evet daha güvenli daha konforlu ama sürüş zevki yok çok monoton arabalar. Fd6 nın ayrı bi sürüş zevki var Fb7 den bile daha zevkli bu araba . Şuan kendimi toporlasam direk cth polo gti alırım fanatik de degilimdir yani

Kullanmayanlara ön yargı sız şekilde bi kullanmalarını tavsiye ederim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı i-vtec07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Golf ü geçtim yeni kasa eski kasa A3 uzunca süre kullandım yakın akrabalarımda var . Evet daha güvenli daha konforlu ama sürüş zevki yok çok monoton arabalar. Fd6 nın ayrı bi sürüş zevki var Fb7 den bile daha zevkli bu araba . Şuan kendimi toporlasam direk cth polo gti alırım fanatik de degilimdir yani

Kullanmayanlara ön yargı sız şekilde bi kullanmalarını tavsiye ederim.
    Onuda düşünmedim değil düşük km lilerin uçuk fiyatları yüzünden vazgeçtim hatta bir ara act poloya döndüm 150 liklere ondan da vazgeçtim günlerce satamıyorlar diye. ama gerçekten sürüş zevki hem beyefendi hemde gerçekten bu kasaya göre gideri güzel bir araç

Alıntı diyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Doch motor b16 dan sonra 99 dan sonra üretilen binek Honda'larda vtec açma devri yok devamlı vtec diye biliyorum ama sizin ki açıyor mu? Hayırlı olsun güncel kasadan çok daha güzel çizgileri var aldığınız kasanın
    valla abicim her gaza dip bastığımda bir böğürme geliyor galiba dediğiniz gibi anlık isteğine göre açıyor hemen vteci. çok teşekkür ediyorum güncel kasa bende içime sinmediği için almak istemedim elim varmadı.

bulenthaliloglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni Vtec motorları ile Honda geri dönüyor...

Güç Uyanıyor

nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu yeter güç kenarda dursun uzay gemisi mübarek

zcy04 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuna da yazmiştim buraya da yazayim, fd6 da alinacak en iyi kombinasyon beyaz+elegance+otomatik.
    Hayırlı olsun aracın.
    Makyajsız kasa vardi bende 3 bin devire sabitleyince 150 civarına denk geliyor uzun yolda öyle giderdim sürekli tavsiye ederim

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende tdi yazilimli var abi istiyorsan deneriz
    Sinavlardan sonrada tsi 122 bulurum merak ediyorsan golf 7

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zcy04 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuna da yazmiştim buraya da yazayim, fd6 da alinacak en iyi kombinasyon beyaz+elegance+otomatik.
    Hayırlı olsun aracın.
    Makyajsız kasa vardi bende 3 bin devire sabitleyince 150 civarına denk geliyor uzun yolda öyle giderdim sürekli tavsiye ederim
    çok teşekkürler aynen ciddi bir devir güzelliği sunuyor 3bin devirde 150 leri görüyor yolun durumuna göre 160ı da buluyor bazen gelirken test etmiştim

Alıntı Mehmetmert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin arabada fark yeriz manuel golf7 ile bir ara kısmet olursa deneriz merak ediyorum cidden şöyle bir kaç kalkış deneriz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güle güle kullanın.. Otomatik ısrarlarına dayanamaman sevindirici
    Çok memnun kalacaksın arabadan, hayırlı olsun tekrar.

youssef - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı olsun öncelikle. Isparta'daki araçlar konusundaki fikrinize katılıyorum

Bu araçtan bizde de vardı. Gerçekten çok sorunsuz bir araç. 0'dan 160 bin km boyunca ne motor ne şanzıman problem çıkarmadan bindik ve akabinde sattık.

Bence bu kasaların bir kusuru; araç yüklü olunca, gerek bagajın tam dolu olması gerek 5 kişi binilmesi ile birlikte çok alçalması ve süspansiyonların çok sektirmesi.Yoldaki herhangi bir çukur veya tümsekten geçerken yolcuları tedirgin etmesi.

Ben bu sıkıntıyı genelde uzun yola çıkarken yaşıyordum. Ama sanıyorum ki yeni kasasında bu problem çözüldü fakat onunda dizaynı bu kadar hoş değil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Atmoya atmo olsun 1.6 fsi bul bence yada mpi

@mdeniz üstadım 1 45 2 75 den aşağı basma

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Valla Atmo-Turbo kavgasi yaratmak istiyorsaniz kusura bakmayin Deniz abinin konusunun icine etmeyecegim Kendisi merak ettigi icin yazdim,hemen istiyorsa benim arabam zaten var istiyorsan deneyebiliriz diye ondan dedim.Orjinal TDI istiyorsa oda var.Sinavlardan sonrada tsi 122si olanlara rica ederim arkadaslara birisi illaki dener
    Not fsi stock tdidan daha hizli onun icin dedim cevremde fsi olan yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güle güle kullanın.. Otomatik ısrarlarına dayanamaman sevindirici
    Çok memnun kalacaksın arabadan, hayırlı olsun tekrar.
    çok teşekkürler abim gerçekten 11 arabam manueldi ilk defa otomatik aldım daha önce 1-2 günlük deneyimlerim oldu ama uzun süreli olmamıştı çok rahat ve zevkli f1 oluşu çok daha tatlı manueli özlediğimde alıyorum f1 e çok teşekkür ederim tekrardan şuanda çok memnunum.

Alıntı youssef Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bu araçtan bizde de vardı. Gerçekten çok sorunsuz bir araç. 0'dan 160 bin km boyunca ne motor ne şanzıman problem çıkarmadan bindik ve akabinde sattık.

Bence bu kasaların bir kusuru; araç yüklü olunca, gerek bagajın tam dolu olması gerek 5 kişi binilmesi ile birlikte çok alçalması ve süspansiyonların çok sektirmesi.Yoldaki herhangi bir çukur veya tümsekten geçerken yolcuları tedirgin etmesi.

Ben bu sıkıntıyı genelde uzun yola çıkarken yaşıyordum. Ama sanıyorum ki yeni kasasında bu problem çözüldü fakat onunda dizaynı bu kadar hoş değil
    çok teşekkürler abicim dediğiniz gibi arka tarafı az birşey sıkıntı. benzin depom full dolu lpg hep fullerim birde lastik içinde olunca arka yere yaklaşıyor. ön tarafın havada kaldığını görebiliyorum ama gerçekten fb7 ye göre daha çok içime siniyor bu araç çok memnunum çok sağolun güzel dilekleriniz için

taktik alınmıştır

Valla Atmo-Turbo kavgasi yaratmak istiyorsaniz kusura bakmayin Deniz abinin konusunun icine etmeyecegim Kendisi merak ettigi icin yazdim,hemen istiyorsa benim arabam zaten var istiyorsan deneyebiliriz diye ondan dedim.Orjinal TDI istiyorsa oda var.Sinavlardan sonrada tsi 122si olanlara rica ederim arkadaslara birisi illaki dener
    teşekkür ederim üstadım güzel yorumun için amaç eğlenmek tofaşçılar gibi arabayı koltuğa oturmadan süremem sadece ufaktan kalkışta giderini öğrensem yeter de artar bana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada simota cb2 - 111 hava filtremiz siparişi verildi biraz sesi arttıralım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben o atmo turbo muhabbetinden dolayı takıldım zaten hatta smile koydum. İşin şakasıydı o yazdıgım Ama bu tür cevap gelince sinirleniyorum ister istemez. Konu hiç olursa konu sahibi uyarır zaten Hadi eyvallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben o atmo turbo muhabbetinden dolayı takıldım zaten hatta smile koydum. İşin şakasıydı o yazdıgım Ama bu tür cevap gelince sinirleniyorum ister istemez. Konu hiç olursa konu sahibi uyarır zaten Hadi eyvallah
    sakin olmakta fayda var önemsiz bir makine için birbirimizi kırmayalım kim kimi geçerden çok amacım gideri ne derece var aracımın yolda rezil olmayalım atarımız tutarsa diye dedim

o yüzden durumlar kızışmadan cb2-111 filtrem hakkında yorumunu alayım +25 hp koyarmı acep

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı youssef Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bu sorun degildir . Aracın yük sınırı dısına cıkıldıgı için bu tür seyler olması normaldir
    Türkiye'de ki asıl katliam Sahibinden'de değil vatanımızın içerisindedir . /OMRASM01

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)