Maşallah kazasız belasız kullanın tampon gerçekten olayı değiştirmiş :)
Printable View
Maşallah kazasız belasız kullanın tampon gerçekten olayı değiştirmiş :)
Vay arkadas arabaya bak paraya bak :D gene efkarlandım gidip cay içem bari ickidede vergi var ülkemde .. Masallahh
Güzel alet maşallah ,9000 dolar şaka gibi.
1 hafta sonra sahibinden de temizlik boyal...... yok bu o değildi,kazasız belasız kullanın :D
Teşekkürler herkese.
Plaka olayını soran arkadaşlar. Burda arabada vergi senelik 50 dolar ödüyorsunuz bu 50 dolar plaka ücreti olarak geçiyor eğerki custom istiyorsanız bu ücret senelik 100 dolara çıkıyor ve 7 harfli istediğin plakayı alabiliyorsun.
Maşallah aracınıza cook guzel bızım burda en ucuzu tr fıyatına o 9 un yanına bı 0 koy tamam :D
Kanka SI daha guzel :D
Stock halde gelde saplayayim seafoam attim depoya 10 hp si var :D
Kazasiz belasiz dikkat et radarlara
Güle güle kullan Mertcan, yazın bakıyordum ben de araba alacakken fiyatlar uçuktu, şimdi bakıyorum senni dediğin yerlere düşmüş mantıklı seçenekler var. Benimkini satsam bi bende S2k, 350Z veya M3 düşünüyorum inşallah da kurtulamadık bi :D
Lan Dou kahkaha attım ya :D :D
Dou hadi kapışak hahha. Şaka bi yana görüşelim tekrar.
Tarık valla 350z günlük olarak kullanmak için daha pratik ve daha ucuz. m3 e46 bakıcaksan sorunlar başlıyor çok iyi bakman lazım.
https://scontent-ord1-1.xx.fbcdn.net...7e&oe=5730A034
Bari bitane daha SI Fotoğrafı koyim :)
iki araçta yeterince güzel iyigünlerde kullanın.
araçınız maşallah birde şu civic si detay fotolarını alsak merak ettim hep önden resimi var biraz daha detay alabilirsek cok güzel olacak ...
https://scontent-ord1-1.xx.fbcdn.net...16&oe=5738F011
Civic'e fazla fotoğraf çekemedim ama en kısa sürede fotoğraf çekimlerini yapıcam
Araç coupe ve K24 makina var içinde 201 beygir olması gerekiyor.
Güle güle kullanın araçların hepsi çok güzel :) Sİ ın rengi beni benden aldı :)
Mert , Güle güle kullan ELTURCO
Gerçekten size imrenmakten başka bir şey elden gelmiyor:) Kazasız belasız inşallah.
Bence SI'a 18'lik ve 5 kollu bi jant takarsanız çok daha güzel olacaktır. Oldum olası Honda'nın çok kollu ve iç kısımları siyah renk olan jantlarını sevemedim gitti.
gun metal mugen mdf diye bağırıyor Sİ-R :)
güle güle kullanın, kazasız belasız.. Koca bir maşallah.
güneş batımında ki ve otopark da ki yağmur yemiş fotoğraflar harika..