Maşallah kazasız belasız kullanın tampon gerçekten olayı değiştirmiş![]()
Maşallah kazasız belasız kullanın tampon gerçekten olayı değiştirmiş![]()
BMW E90 320d LCI
Vay arkadas arabaya bak paraya bakgene efkarlandım gidip cay içem bari ickidede vergi var ülkemde .. Masallahh
Teşekkürler herkese.
Plaka olayını soran arkadaşlar. Burda arabada vergi senelik 50 dolar ödüyorsunuz bu 50 dolar plaka ücreti olarak geçiyor eğerki custom istiyorsanız bu ücret senelik 100 dolara çıkıyor ve 7 harfli istediğin plakayı alabiliyorsun.
Maşallah aracınıza cook guzel bızım burda en ucuzu tr fıyatına o 9 un yanına bı 0 koy tamam![]()
Sana dar gelmiyecek makberi kimler kazsın?
'Gömelim gel seni tarihe' desem, sığmazsın.
Kanka SI daha guzel
Stock halde gelde saplayayim seafoam attim depoya 10 hp si var
Kazasiz belasiz dikkat et radarlara
Dou hadi kapışak hahha. Şaka bi yana görüşelim tekrar.
Tarık valla 350z günlük olarak kullanmak için daha pratik ve daha ucuz. m3 e46 bakıcaksan sorunlar başlıyor çok iyi bakman lazım.
Bari bitane daha SI Fotoğrafı koyim![]()
araçınız maşallah birde şu civic si detay fotolarını alsak merak ettim hep önden resimi var biraz daha detay alabilirsek cok güzel olacak ...
Civic'e fazla fotoğraf çekemedim ama en kısa sürede fotoğraf çekimlerini yapıcam
Araç coupe ve K24 makina var içinde 201 beygir olması gerekiyor.
Güle güle kullanın araçların hepsi çok güzelSİ ın rengi beni benden aldı
![]()
Gerçekten size imrenmakten başka bir şey elden gelmiyorKazasız belasız inşallah.
Bence SI'a 18'lik ve 5 kollu bi jant takarsanız çok daha güzel olacaktır. Oldum olası Honda'nın çok kollu ve iç kısımları siyah renk olan jantlarını sevemedim gitti.
gun metal mugen mdf diye bağırıyor Sİ-R![]()
FOR US BY US
[/CENTER]
güle güle kullanın, kazasız belasız.. Koca bir maşallah.
güneş batımında ki ve otopark da ki yağmur yemiş fotoğraflar harika..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)