oabayram Nickli Üyeden Alıntı Şöyle bir hortlatayım konuyu Bu aralar bende bir 607 almayı düşünüyorum hatta şu ilandaki; sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres hoşuma gitti ancak 607'ye çok mu çok yabancıyım alırken nelere dikkat etsem vs bir yardımcı olsanız İlana bakınca dedim bu araba öğlen kapıdaydı sanki.çıktım duruyormuş dost tavsiyesi alınmaz.masraflı biraz ama parasıda ona göre. [IMG][/IMG]
Fotoğraflar görünmüyor malesef
oabayram Nickli Üyeden Alıntı Şöyle bir hortlatayım konuyu Bu aralar bende bir 607 almayı düşünüyorum hatta şu ilandaki; sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres hoşuma gitti ancak 607'ye çok mu çok yabancıyım alırken nelere dikkat etsem vs bir yardımcı olsanız Bakımsızı ciddi üzer, bakımlısı yüzünü güldürür. İyi baktırmak lazım. O km'lerde şanzıman saatli bomba, revizyon görmüştür kesin ama durumu ne önemli ? Triger değişimi isterse ciddi maliyetli. v6'larda far motoru otomatik, mesela onlar çalışmıyorsa tanesi 200+ TL'ydi.
çok teşekkür ederim bilgiler için. aramaya devam o zaman
leyleğiz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları