Hocam direksiyon işi benim de ilgimi çekiyor. Mk7 ya da mk6 direksiyonları göbek bakımından şak diye oluyor mu bizimkilere?
Bir de göstergeler 10 numara olmuş, ben de bakıyordum bir ara, aydınlatmaları gerçekten şahane![]()
Hocam direksiyon işi benim de ilgimi çekiyor. Mk7 ya da mk6 direksiyonları göbek bakımından şak diye oluyor mu bizimkilere?
Bir de göstergeler 10 numara olmuş, ben de bakıyordum bir ara, aydınlatmaları gerçekten şahane![]()
Masallah araba canlıda da fotograflardakı kadar guzel Detaılıng Garade'da gormustum hatta oncekı sayfadakı estorıl buyuk ıhtımalle benımkı![]()
Ya ölürüm ya da kaskodan para alırım kafası.
Direksiyon yerine sorunsuz bir şekilde oturur ama fonksiyonları çalışırmı bundan şüpheliyim işte.. Hele bir o zamanlar gelsinde ona da bir çare ararım elbet şuanda açıkcası pek ilgilenemiyorum da sinan.
Her hafta sonu olmasada iki hafta da bir ordayım hocam muhtemelen sizin aracınızdır. Müşterilerin işini yapmaktan bana sıra gelmiyor zaten bende kendi kendime yapıyorum genellikle![]()
Edit......
Konu WayOfLife tarafından (13-01-2021 Saat 13:31 ) değiştirilmiştir.
Hobaaa MK2 de hayırlı olsun kardeşimEvet seriyi tamamlamak zor ama mk2 daha sık binebileceğin bir araç olur eğer aklındaki buysa. Fakat mk4 kadar uğraşırsan o da zor olur ilerde
Takipteyim, kazasız belasız
![]()
Edit......
Konu WayOfLife tarafından (13-01-2021 Saat 13:31 ) değiştirilmiştir.
Edit......
Konu WayOfLife tarafından (13-01-2021 Saat 13:32 ) değiştirilmiştir.
Edit......
Çok beğendim, maşallah kazasız belasız uzun yıllar binersiniz umarım. Tek eksiği direksiyon, golf7 direksiyonu demişsiniz ama fazla modern bi görüntü olur pasific direksiyonu olayı tamamlar diye düşünüyorum. 1.8T'yi umarım buna koyarsınız bu duruşa bi gidiş daha çok yakışır![]()
Bi dakika bi dakika ben geldimValla sıkılmadan okuyorum yazdıklarını hocam. Kaza için çok geçmiş olsun, dediğin gibi iyilik yapalım derken olan bize oluyor. Cana gelmesin diyelim napalım...
Bu arada mk2 ile tam benim istediğim gibi bir golf serisine yeltenmiş bulunuyorsun zaten. Ben de mk4, mk3, mk2, mk1 serisi yapmak isterim. Ama baksana iki araç bile olunca bu devirde masraflar daha da çoğalıyor. Allah kolaylık versin... Zaten görüntü için yaptığınız herşeyin sonuna kadar arkasındayım, hepsi nokta atışı oluyor hepsi.
Şimdi air işine de bulaştıysan dicektim keşke şu arabanın performasına da bir şekilde artış yapabilinse. Ama 1.8t yorumları okuyorum, büyük masraf ama iş randımanlı bir şekilde biterse çok efsane bişey olur. Ha bu arada 1.8 i hangisine koyucam diye düşünmeye bile gerek yok. Mk4 e o kadar masraftan sonra büyük bir ciğeri hakediyor diye düşünüyorum. Allah kolaylık versin, takipteyim![]()
Bir şey daha aklıma gelmişken sormak isterim. Dediğin üzere spoilersiz çok boş gözüküyor bagaj üstü, plastik de bulamadım. Sen nereden temin ettin acaba? Bilgi verirsen sevinirim.
Sinan geç cevap verdiğim için kusura bakma lütfen. Ben spoileri Arzum Tuning'den aldım kalıpları R32 modeli ile aynı ölçülerde almadıysan oradan temin edebilirsin.
Teşekkür ederim hocam.
Açıkcası bende öyle birşey yapmayı çok istiyorum ama doğuş'da yer alan liste fiyatı 2.150 lira astarsız şuanda o paraya başka işler yapılabilir
Emin ol bunu en çok isteyen benim ama ya fırsat olmadı, fırsat olduğunda da başka malzemeler alındı. Dolayısı ile erteleyip durdum. Beğeniniz için çok teşekkür ederim.
Edit......
Edit......
Konu WayOfLife tarafından (13-01-2021 Saat 13:33 ) değiştirilmiştir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)