Gerçekten maşallah,verdiğiniz emek ve harcadığınız parayı sonuna kadar haketmiş.
Araba arayışındayken uzunca süre kafa yorup almaya niyetliğimdiğim fakat ruhsat mevzusundan dolayı vazgeçtiğim araç böyle görüncede insanın içi gitmiyor değil.![]()
Hayaller Paris, gerçekler Karaköy.
Tam tadında olmuş güzel günlerde kazasız belasız kullanmanız dileğiyle
Peugeot 206 RC Feline -1.4 Hdi
Uzun bi aradan sonra bi güncel cekelim bu kıs günlerinde icimizi ısıtalım![]()
Yeteri kadar dekor oldugumuzu düsünerekten biraz yürütelim dedik ve basladık işe![]()
İlk adresimiz MgRemaps Anadolu Berkay Aydın kardesim sagolsun cok güzel bi yazılım attı sonucları cok tatminkar ve güzeldi.
Sonra ki duragımız Egzoscu Yusuf abimiz oldu biraz ses biraz rahatlık downpipe. Turbolu araclara yapılabilecek en güzel seylerden birinin downpipe oldugunun kanaatine varmıs oldum.
OEM C3 intercoolerida panelimizin icinde yerini buldu.
Sunuda ögrenmis olduk intercooler boruları intercoolerdan cok daha fazla maliyet ülkemizdeBilal Buran abime boruların tedariği icin yardımları icin cok tesekkür ediyorum
![]()
Buda yazılımın tek zararıBugune kadar bunları bosuna yapmamısım diye cok üzüldügümü notlara ekliyim bu arada
![]()
Son olarak ayna kapaklarını beyaz yaptık ve aldıgım ilk günden beri indashı takmak bugune nasib oldu. 206 icin tüm isteklerimi hayallerimi gerceklestirdim sayılır . Aracım gercekten suan verdigi keyf tarif edilemez bu sevdada cok ayrı bi sey rabbim herkese gönlündekini nasib etsin bunlarda bonus olsun)
Ömer kankamla![]()
![]()
Okudugunuz icin cok tesekkürler hayırlı günler![]()
Konu UmutBuran tarafından (22-12-2016 Saat 15:03 ) değiştirilmiştir.
Maşallah. Çok iyi olmuş.
Zamanla 3 satır ekran ve gti direksiyon ile iş biter
Bu arada intercooler ın montaj fotoları var mı? Paneli sadece üstten mi kestini? Alt kısmı nasıl sabitledimiz?
Ilk gunden beri konuyu keyifle takip ediyorum. Baya emek verdin dostum çok da guzel oldu. Beyaz zeminli gosterge hoş olabilir. Bu arada 5 lik eibachlar mı var onlerde
Peugeot 206 RC Feline -1.4 Hdi
Herkese iyi dilekleri icin tesekkür ederim , intercooler suan bosta panelin altına sabitledim üsttende paneli ufak tırasladım havaların biraz daha ısınmasını bekliyorum , Can abi liquid yellow adlı konuyu bulamadım , önlerde ayarlanabilir coilover var 5lik yayla böyle mi düsüyor ?![]()
Rc camurluga gti camurlugundan farklı mı?
Maşallah D sport almadan önce aklımdaydı alım satımda zorluk yaşarım hersene muayyene derdi olur diye almadıgım ama gönlümün kaldığı bir araç kazasız belasız kullan
#RenaultSport Clio-R
Aracın maşallahı var .. önleri ve arkayı nasıl düşürdünüz? Önlerde custom coilmi var?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)