Çok güzel Maşallah, Bu konuyu takip etmek çok keyifli arada bakıyorum bişeyler yapılmışmı diye :)
Bu arada orjinal panjurlada ayrı güzel duruyor :)
Printable View
Çok güzel Maşallah, Bu konuyu takip etmek çok keyifli arada bakıyorum bişeyler yapılmışmı diye :)
Bu arada orjinal panjurlada ayrı güzel duruyor :)
Bisey diyimmi, orjinal panjurla efsane olmus. Kirmizi beyaz detaylari olan bir trd logosuyla orjinal panjuru bile efsane olur ki sizin panjurunuz siyah olarak dusunuyorum cok cok guzel durucaktir.
Bu sekilde cidden resimlerde dedigim gibi duruyor
Maşallah,çok çok güzel gidiyor.kesene bereket kazasız belasız.Yalnız bir sorum olacak döşeme ile ilgili.pm atıyorum.
keyifli sürüşler.
Uzun bir aradan sonra yeni gelişmelerle devam ediyoruz.Aracı aldığımdan beri iç temizlik yapmamıştım ve arabanın içi kötü kokuyordu.Detaylı iç temizlik ardından da bagaj ve motor temizliği yaptırdım .Hazır bagaj temizliği yapmışken bagaj havuzu ile aracımı şımartmaya karar verdim :)
http://i.hizliresim.com/0ljjvo.jpg
http://i.hizliresim.com/41227J.jpg
http://i.hizliresim.com/JqrrRj.jpg
http://i.hizliresim.com/OVnnYP.jpg
http://i.hizliresim.com/3vBBrr.jpg
http://i.hizliresim.com/GPQQ6V.jpg
http://i.hizliresim.com/yN88Y7.jpg
http://i.hizliresim.com/6r77g3.jpg
sis lambaları için oem istesem de çok para istemeleri,ekstra ücretler ve doların kurunun uçması sonucu sinirlendim :) 20 tl ye bu sisleri aldım :))
http://i.hizliresim.com/AnQQ4r.jpg
http://i.hizliresim.com/WgAABN.jpg
haftaya ızgara işiyle birlikte taktırmayı planlıyorum.
Ardından aracımı yıkamaya götürdüm.işte bir kaç foto :)
http://i.hizliresim.com/5Lr9MR.jpg
http://i.hizliresim.com/0ljVm8.jpg
http://i.hizliresim.com/412mbL.jpg
http://i.hizliresim.com/JqrLnY.jpg
http://i.hizliresim.com/OVn27Z.jpg
http://i.hizliresim.com/zavRrY.jpg
http://i.hizliresim.com/yN8dLL.jpg
yakın zamanda gerçekleştirmeyi hedeflediğim işler:
1-sis ve ön tampon ızgarası takılacak
2-sürücü tarafındaki kapı hoparlörü ve arka hoparlörler tamir edilecek.radyo çekmiyor nedeni bulunacak :)
3-arka teker kampanaları yenilenecek
4-kırık bagaj eşik plastiği yenilenecek
herkese iyi haftasonları diliyorum :)
http://i.hizliresim.com/vXdzjr.jpg
http://i.hizliresim.com/1VmPJ5.jpg
http://i.hizliresim.com/LZ7PbV.jpg
http://i.hizliresim.com/r6BLOP.jpg
http://i.hizliresim.com/77Em6l.jpg
http://i.hizliresim.com/Pn43l8.jpg
Güzel güzel devam ediyor. Fakat köpük ve fırçayla yıkatmasanız. Nadir görüntüdeki corollaya yazık bence :D
Aracıma göstermiş olduğunuz önem ve itina için çok teşekkür ederim.Aracı aldığımdan beri hep kendim yıkarım ve asla fırça kullanmam.Yalnız aracın 1 ay boyunca yatması sonucu üzerindeki kuş pisliklerini çıkarmam mümkün olamayınca özel fırça yardımıyla temizlenmesinden başka çarem kalmadı.
:) herşey güzel gidiyor. Allah nazarlardan saklasın. Arkadaşların dediği gibi o köpük çok kötü ediyor boyayı. Yıllar önce aldığım hala kullandığım Meguiars Ultimate Wash Wax Şampuan kullanıyorum. Üstündeki cilaya yardımcı oluyor ve uzun süre kalmasını sağlıyor ve hala sünger ile yıkarım. Süngerle yıkasam bile yinede çizikler oluşuyor :) fırça kullansam demek ki boya kalmayacaktı sanırım :D.
Araştırıyor musun bilmiyorum ama tamponlar için ek lip arıyor musun ? Acayip taktım kafaya:)
Çok beğendim maşallah jantlar siyah yada füme tonları olsa daha güzel olur :)
Maşallah hayalimde ki araçlardan birisi çok iyi gidiyor :)
hersey cok guzelkazasız belasız kullan ama cok mınık ılk bakısta gozume carpan sey belkı resımdendır ama tampon sınyalı ıle normal sınyallerın rengı farklı oldugundan bence fıkrımce hos gozukmuyor.
Ben aracımda oem stili tampon boyama ve fx lipi tercih ediyorum.önde çok fazla dolgunluk hoşuma gitmiyor açıkçası.Fx tamponla bundan daha ötesini düşünmüyorum.
http://i.hizliresim.com/Nl6nb5.jpg
Senin aracın boyama tarzı biraz farklı olduğu için gövde rengi bir lip ile nokta koyman doğru olacaktır.Cupra lip idare eder ama artık hevesini almışsın.Sana 2 lipi önerebilirim.Bunlardan biri ek kasanın lipi.Remzi diye bir kardeşimizin aracında gördüm gerçekten yakıştığını söyleyebilirim
http://i.hizliresim.com/kG39YA.jpg
diğeri ise dc2 integranın lipi.henüz Tr'de takan yok.amazondan temin edebilirsin biraz paraya kıyıp:)
http://i.hizliresim.com/QvELYy.jpg
Herşey kesinlikle çok güzel ve yerinde olmuş tam binilmelik kıvamda. Kazasız belasız yalnız ilk sayfalardan beri gözüme takıldı, ön tampon arkası paneldeki beyazlıklar çok sırıtıyor. panel soğutma vs ne varsa mat siyaha boyarsan gayet şık olur. Egzoza da el atmak lazım derim, krom ufak bi çft çıkış iyi olurdu :)
Herşey tam kıvamında bir konuda yorum yapıcam oem 3 kollu direksiyon taksan bence çok daha güzel olacak bu direksiyonları hiç sevmiyorum şahsi fikrimdir açıkcası maşallah aracına ..
Allah ağız tadıyla kazasız belasız binmeyi nasip etsin :)