-
eski bir ae101ci olarak aracını çok beğeniyordum.. ulaşılması gerçekten güç parçayı tedarik edip takmak çok keyifli eminim.. Aracın kesinlikle bunu hakkediyordu senin adına çok sevindim maşallah kazasız belasız :) Bir çok 101cinin hayalini yaşıyorsun diyelim :)
-
zaten aşıktım otomobilinize bir sonraki etap 4a-ge mi derken böylesine ilginç bir o kadar da hoş ve orjinal bir geliştirme yapmışsınız bir daha aşık oldum 41 kere maşallah bir ae101 ancak bu kadar güzel olabilir güle güle kullanın
-
yani denilecek fazla söz yok gerçekten.turbo konusunda bile orjinallikten şaşılmamış daha ne diyelim.kazasız belasız kullanın
-
Dostum cok guzel malzemeler
Kazasız surusler dılerım.Takdir ettim :icon_tup:
-
Türkiye'de eşi benzeri olamayacak çok orijinal bir araç olmuş sizin ve ustaların ellerine sağlık. Ben de AE101'leri çok severim. Ankara'da Turbolu birtane görmüştüm ve çok dikkatimi çekmişti. Ben de hayalini kuruyordum ama sizinkini görünce gözlerime inanamadım.
-
Yılların emeği nirvanaya ulasmıs gercekten. Body kiti tamamladıında daha ne yapılabilir orjinal olarak diye dusunmustum ama işin sonu buymus demekki. Bunu dunya uzerinde yapabilecek sayılı insandan birisin gercekten taktir edilesi bir emek. Ustaların verdiği tepkiyi gercekten merak ettim onlarda hayatlarında 1 kere yasayabilecekleri bişeyi yasamıs sayende onlarında emeklerine ellerine saglık. Massallah tekrar gercekten kazasız belasız.
-
Soluksuz okudum gerçekten,emeğinize sağlık.
-
okurken vay be dedim içimden emeklerine sağlık.
-
senelerdir takip ediyorum tekrardan imrenerek okudum
-
maşallah soluksuz okudum. elinize emeğinize sağlık.
saygılar
-
Baştan itibaren okudum , ulaşılması güç parçaları azimle arayarak ulaşmanız ve sonrasında hayallerinizi gerçekleştirmeniz gerçekten muazzam..
Bununn burda kalmaması gerekli diye düşünüyorum.
Eğer dünyanın bir ucunda , corolla için özel bir parçalar var ise , takip edip ulaşmanız gerektğini düşünüyorum.
Yapın ki , bizlere de okuyacak takip edecek konular kalsın=)
Tekrardan kazasız belasız sürüşler diliyorum.
-
Vallahi helal olsun kesene bereket
-
Tek kelime ile yapılan işlerin tümüne hayran oldum :) güle güle kazasız belasız kullanın.
-
vallahi bravo, muhtesem duruyor arac. insan binmeye korkar basina bir sey gelecek diye
-
Ne zaman artık pasta cila,arabanın işi bitmiştir desem bir tık ötesi geliyor. Turbo kitini de orjinal olarak seçmek tam hasta işi olmuş. Yurtdışı gruplarında paylaşım yapıyor musun? Yapıyorsan tepkiler nasıl :)
-
Kesinlikle inanılmaz bir seviye ve kültür... MaşaAllah :bravo:
-
Maşallah takip etmesi çok zevkli bir konu :) Daha neler göreceğiz acaba :D
-
eyüp naptın sen yaa :) maşallah bu kadarını açıkçası beklemiyordum daha birkaç sene önce arka tampon stop far vs konuşurken konu nerelere geldi :) güle güle kullan tebrik ederim kardeşim.
-
muazzam bir proje olmuş tebrikler