User Tag List

Sayfa 6/26 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
487 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Ae101 Corolla JDM Build - 59 UP 231

MehmetOrkun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merak ettiğim bir janttı bakalım nasıl duracaklar. Sabırsızlıkla bekliyorum.
    RollaFx Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon,Stop ve Reflektör <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far <--> Anatomik Spoiler <--> Pioneer Müzik Sistemi-etna81.blogspot.com.tr

Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yine zevk meselesi tabi ama bence beyaz araca bronz jant yerine gunmetal düsünebilirsiniz.

onurc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah bu araç çok güzel olacak,keyifle takipteyim (:

Havayı Koklayan Adam Redfish16V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah ,kesinlikle gunmetal olmalı
    Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
    Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1

CabrioMan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3DMAX yapabilen ve hayallerini gerçeğe dökebilen bir arkadaş, Maşallah.
    .
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

eypcskn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BerkinAKCAY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah. Allah kaza bela vermesin insanın hayaline kavuşup emek harcaması kadar güzeli yok. Jantlar bronz cok yakisacaktir. Ama tavsiyem coile takmanız kafa çok yüksek duruyo bu yüzden lipte kendini belli etmiyor bence. Tekrar maşallah süper bi makina
    Çok teşekkür ederim,janttan sonra spor amortisör ve yay takmak planlarım arasında tatlı bir basıklık istiyorum aracı park ettiğim yer arkaya doğru eğimli bir yer.kafanın kalkık olmasında bu da etken

Alıntı srkn.ylc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah çok emek var ve güzel şeyler yapmışsınız takipteyim
    Teşekkür ederim araç gittikçe hayalimdeki gibi oluyor inşallah tamamlayacağım

Alıntı Grimlord Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu jantlar ve renkli bijon takimiyla cok guzel olur saniyorum. iyi gunlerde kullanin
    Teşekkür ederim bakalım boyaların elime ulaşmasını bekliyorum

Alıntı samara Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah.Kazasız belasız sürüşler.Takipteyim bnde
    Çok teşekkürler Allah daha iyisini size nasip etsin

Alıntı weST.27 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Jantlar güzel tercih olmuş sevindim
    Body kite gitmeyeceğim için 15 lik janta karar verdim.Bu jantlar aracın görünümüyle uyumlu olacaktır diye düşünüyorum bakalım hayırlısı

Alıntı MehmetOrkun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merak ettiğim bir janttı bakalım nasıl duracaklar. Sabırsızlıkla bekliyorum.
    Temini keşke kolay olsaydı.uygun fiyata aldım ama bulana kadar canım çıktı Mehmet bey ben de sabırsızlanıyorum bakalım ortaya nasıl bir şey çıkacak

Alıntı uniquel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yine zevk meselesi tabi ama bence beyaz araca bronz jant yerine gunmetal düsünebilirsiniz.
    Gunmetali daha çok koyu renk araçlara yakıştırıyorum,elbette beyaza da gidecektir ama tercihim bronzdan yana

Alıntı onurc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah bu araç çok güzel olacak,keyifle takipteyim (:
    Teşekkürler yeni gelişmeler oldukça paylşacağım daha çok işi var aracın

Alıntı GSİ CLUB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah ,kesinlikle gunmetal olmalı
    Gunmetaller Sensation White Ae101 le özdeşleşmişti Bronzdan yana tercihim bakalım olmazsa gunmetal deneriz

Alıntı CabrioMan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3DMAX yapabilen ve hayallerini gerçeğe dökebilen bir arkadaş, Maşallah.
    Güzel düşünceleriniz için çok teşekkürler .Çocukluğumdan beri hayranı olduğum bir otomobil umarım hayallerimi gerçekleştirebilirim.

Cacave97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sanırım en son girdiğimde 3D çizimlerini görmüştüm uzun bir aradan sonra tekrar girdim ve hayal ettiğin arabayı aldığını görmem beni bile çok mutlu etti Allah kaza bela göstermesin kardeşim güzel günlerde kullanman dileğiyle, aracada Maşallah senin en güzel kombinleri yapacağına inanıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pazar günü geldi artık jant boyama için hazırız
    Tabi ben 24 saat öncesinden jantlarımı önce 80 lik sonra 240 lık sonra da 600 lük zımpara ile hazırlayıp 3 kat astar ile boyamıştım

Ardından prestonun bronz jant boyası diye adlandırılan ürününü aldım.astar için de presto kullandım.ürün geldiğinde üzerinde GOLD yazıyordu sanırım bizdeki karşılığı bronz oluyor 3 kat da jant boyasını uyguladım ve 2 kat vernik attım

vee sonuç bu arkadaşlar.beklediğimden biraz açık renkte oldu ama beğendim,bakır rengi gibi olur(akçalı nın bronzu gibi) diye korkuyordum şükür olmadı Nette biraz araştırdım herkes biraz açık renkli olduğunu söylüyor.Güneşte güzel parlıyor jantlar.tabi keşke imkanlarım ve tecrübem daha fazla olsaydı daha güzel bir şonuç ortaya çıkarırdım .hafta içi lastikleri alıyorum aracın üzerindeki halini paylaşacağım sizinle,şimdilik iyi hafta sonları

kesici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selamın Aleyküm kardeş, dün gece saat 01:00 sıraları Ortaköye inerken gördüm bu aracı, halen aklımda kalmıştı ve belki odur dedim oymuş. Araban çok güzel duruyordu, fotolardakinden kat kat daha güzel bi araç maşallah.

Napıodun orada sen o saatte ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cacave97 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım en son girdiğimde 3D çizimlerini görmüştüm uzun bir aradan sonra tekrar girdim ve hayal ettiğin arabayı aldığını görmem beni bile çok mutlu etti Allah kaza bela göstermesin kardeşim güzel günlerde kullanman dileğiyle, aracada Maşallah senin en güzel kombinleri yapacağına inanıyorum
    Çok teşekkür ederimm evet geçen sene bu zamanlar modellemesini yapıyordum şimdiye nasip olduAe101 benim için otomobilden öte gerçekten ..

Alıntı kesici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selamın Aleyküm kardeş, dün gece saat 01:00 sıraları Ortaköye inerken gördüm bu aracı, halen aklımda kalmıştı ve belki odur dedim oymuş. Araban çok güzel duruyordu, fotolardakinden kat kat daha güzel bi araç maşallah.

Napıodun orada sen o saatte ?
    Aleykümselam ,güzel dileklerin için çok teşekkür ederim heralde başka bir efsane ile karıştırdın zira ben o saatte uyumaya hazırlanıyordum coco da insan içine çıkamayacak kadar kirli bu ara şu jant lastik işini halledim bıcı bıcı yaptırcam )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araba harika gerçekten ama jant koyu tonlarda olsa gunmetal vs gibi daha güzel olmazmıydı?

weST.27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jantlar bal köpüğününde açığı olmuş bronz değil :/

s1nanozk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu başından büyük bir keyifle okudum, gerçekten elinize emeğinize sağlık. Herşey çok güzel gidiyor, jant konusuna gelene kadar hızlı hızlı okudum bu arada itiraf edeyim. Boyama işleri vs. ne güzel uğraşıyorsunuz, böyle insanlardan haber aldıkça ben de çok mutlu oluyorum. Jantlı fotoğrafları da merak ediyorum açıkçası. Renk konusunda biraz açık olmuş olabilir ama araç üzerinde daha net belirir kafanızda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araba harika gerçekten ama jant koyu tonlarda olsa gunmetal vs gibi daha güzel olmazmıydı?
    Gunmetal de güzel olurdu.Jant 15 inç olduğu için ve sık kollu olduğu için bir de koyu renk olursa 14 inç gibi görünecektir.lastik jant ayrımı hattı burada önemli bana göre

Alıntı weST.27 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Jantlar bal köpüğününde açığı olmuş bronz değil :/
    Ton olarak biraz açık oldu ama koyu olmasından daha iyidir bana göre.

Alıntı s1nanozk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu başından büyük bir keyifle okudum, gerçekten elinize emeğinize sağlık. Herşey çok güzel gidiyor, jant konusuna gelene kadar hızlı hızlı okudum bu arada itiraf edeyim. Boyama işleri vs. ne güzel uğraşıyorsunuz, böyle insanlardan haber aldıkça ben de çok mutlu oluyorum. Jantlı fotoğrafları da merak ediyorum açıkçası. Renk konusunda biraz açık olmuş olabilir ama araç üzerinde daha net belirir kafanızda
    Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim.Aracımla ilgilenmek ve yeni şeyle öğrenmek hoşuma gidiyor, paylaştığımda aldığım tepkiler ise hep bana bir şeyler katıyor farklı açıdan bakma şansı buluyorum.Jantlara gelince evet biraz açık gibi ama bugün güneşin renk üzerindeki etkisini test ettim,ilginç bir şekilde güneş alınca daha ton olarak koyu oluyor,bir kaç foto

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tatlı bir renk olmuş. Merakla bekliyorum takılmış halini.

Boyanın içindeki simler biraz fazla mı kalın yoksa güneşten mi öyle duruyor ?
    RollaFx Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon,Stop ve Reflektör <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far <--> Anatomik Spoiler <--> Pioneer Müzik Sistemi-etna81.blogspot.com.tr

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MehmetOrkun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tatlı bir renk olmuş. Merakla bekliyorum takılmış halini.

Boyanın içindeki simler biraz fazla mı kalın yoksa güneşten mi öyle duruyor ?
    Jantın rengi ve simleri sadece güneşte ortaya çıkıyor.normal oda ışığında bakınca düz jant gibi aslında simli bir boya.araştırırken de simli olduğu için tıkama yapabilceği yazıyordu.uygulamadan evvel yarım saat ılık suda bekletip 15-20 dakka çalkaladım sorun olmadı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün lastik işini hallettim ,lastik olarak önceden beri istediğim YOKOHAMA S-DRIVE lastikleri taktım.Bu lastikleri bulmak da bi hayli zor oldu ama uğraştığıma değdi

vee sizleri coconun yeni haliyle başbaşa bırakıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu ara bende lastik bakınıyorum. YOKOHAMA S-DRIVE benimde düşündüğüm bir lastik ama peformansına güvenemedim. Sence nasıl bir kaç izlenim sonrası yorum yapar mısın .

Çok güzel olmuş araca yakışmış. Biraz zaman sonra rengi biraz daha kapatırsan jantın daha hoş olabilir. Şimdi pro kit yay mı kaldı .

CabrioMan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nacizhane fikrim gunmetal jant, mavi kaliper kapağı.
    .
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)