Maşallah Allah nazarlardan saklasınharika bir yolculuk olmuş Ön farlar da değiştiğinde herşey güzel olacak.
jantın tek koluna farklı bir renk koymak acaba nasıl olur ?
RollaFx Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon,Stop ve Reflektör <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far <--> Anatomik Spoiler <--> Pioneer Müzik Sistemi-etna81.blogspot.com.tr
Araca maşallah, anıların fotoğrafları çok güzel ve eğlenceli olmuş
Allah kazasız belasız bindirmek nasip etsin..
Sağolasın kankacımHeryere sürtüyor, alışmaya çalışıyorum
Teşekkür ederim tek eksiğimiz far kaldı şimdilikBoyarken öyle fikirler geldi arkadaşlardan ama yine bi cenabetlik çıkar diye elleşmedim hiç
Amin, Allah razı olsun. Anılar ve fotoğraflar önemli ya ilerde çoluk çocukla bakarız inşallah bu anılara![]()
anlatım enfes kahkaha attım vallaGitgide sıkılaşıyor alet,bence jantlarda güzel olmuş eminim canlıda daha nitelikli duruyordur
Kazasız belasız maşallah abi
![]()
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Aracı sürekli Seğmenler Parkının üstünde görüyorum Dikmen'de. Maşallah canlıda daha da güzel.
Arenimo
TÜM LAYLONLARI ... JELATİNLERİ SÖKÜLMEMİŞTİR...
LAYLON ne AMK yaa , Laylay lom galibaaa sana göre sevmeler ???
Maşallah Allah kaza bela vermesin. Konuyu zevkle okudum. Genelde hep aynı yerlerdeyiz ama hic görmedim aracı genelde dikkat ederim heleki subaruya dikkat etmemek elde değil. Denk gelirsek yakindan bakmak isterim. Allah kaza bela vermesin tekrar. Jantların rengini ben beğendim ilk yeşil deyince sacma geliyor ama cok güzel olmuş sısıradan değil en azından![]()
Only Flying is Better AKÇAY
Stance Works
Amin kardeşim çok teşekkür ederim. Jantlar yakından daha güzel şeker gibi görünüyor valla
Doğrudur hocam evim ordaÇok teşekkür ederim sağ olun
Teşekkür ederim kardeşim, görürsen el kol et muhabbet ederiz
Boyamadan önce:
+Jantları boyuyorum
-Ne renge sarı mı?
+Yok yeşil
-()=^/+%)/^& Manyak mısın olum b.s.g ya
Boyadıktan sonra
+Kanka jantlar nasıl olmuş?
-Anaaa çok güzel olmuş la, ben yeşil deyince şey sanmıştım..
+Ne?
-^()=/(%!!
Genel muhabbet bu şekilde![]()
dün kocatepe otoparkında yakaladım aynı yerinde. karanlıkta iyi duruyodu yeşillerlipte fena. kazasız belasız maşallah..
Allah nazarlardan saklasın çok tatlı maşallah
geçen gün tüplü ve öfkeli 206+ ile peşinden baya bi kovaladım ama yakalayamadım kendisini eskişehir yolunda![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)