E39 lar icin acaba diyorum babamin kanina girsem cikarmi bisey diye ama bukadar temizi zor. Sanayiye girdikmide babamla ugrasilmazklasik renocu adam bakimdan bakima ahahah
Hız,sonsuz bir tutkudur.
Uzun zaman oldu bir güncel geçelim aracım 153.000Km oldu yağ bakımına giderken fren ikazıda yanınca arka diskler balatalar ön balatalar ikaz fişleri vs..hepsi yenilendi Motul 5-40 yağımız yağ -yakıt filtremiz 24.000km olan bujiler değişti ve K&N hava filtremiz temizlendi bir süre kafa rahat
Patlayan ampulüm yerine philips d2s 8k tercih ettim bu sefer
Buda Bonus Olsun
![]()
Güzelce elden geçmiş maşallah.
Bu arada yağı nereden ve ne kadara aldınız hocam?
-2006 Kia Cerato 1.5 Crdi-
6+1 de olsa cd changerın track olması bluetooth usb vs.. gibi özelliklerin olmaması canıma tak etti ve uzun araştırmalarım sonucu ( Carvocal 9ınch android tercih ettim ) istediğim androiddi fakat piyasadaki ürünler ve yorumları okudukça takılma donma yavaş çalışma vs.. gibi kaliteli bir cihaz olması şarttı bu sebepten bu ürünü tercih ettim ve çok memnunum takılma kasma yavaş çalışma vs..hiçbirşey yok tv gps geri görüş kamerası vs..tam paket ve direksiyon kontrol düğmeleride aktif telefon komutlarına kadar telefondan wifi açıldığında youtube ve benzeri uygulamaları kullanmakta çok rahat ve kullanışlı..
daha detaylı incelemek isteyenler için ürüne ait linkte ekliyorum
Ne demişler iyi mal iyi para![]()
BMW E39 Android 5.1 Multimedya Sistemi 9 Inch
![]()
maşallah reis,konuyu takipteyiz![]()
96' E36 Individual Techno Violett Compact
02' E46 M3 Individual Cabriolet
Arac mukemmel bence ama o ekran olmasaymis keske , aracin orjinalligini goturmus onun disinda kusursuz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)