Maşallah gerçekten emeğinize sağlık..
Maşallah gerçekten emeğinize sağlık..
yeni proje hayırlı olsun allah gönlünüze göre bitirmeyi nasip etsin yanlış hatılamıyorsam bundan öncede sarı clio toplamıştın efsane olmuştu bu daha iyi olucak büyük ihtimal takipteyim
CİTROEN C2VTS
PEUGEOT 208 THP
Maşallah renk süper olmuş kazasız belasız inş.
Sigortası yok yalnız,hemen sigorta teklifi verelim.![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
maşallah renk olmuş takibe devam ...
cok guzel... cok. dugun arabasi bile rs olmus bir adam icin takip edilecek yegane konu. allah nazarlardan saklasin.
Sayenizde Clio RS'ler popülerliklerine popülerlik kattı.
Benim de güzel planlarım var; ama Megane 2 RS üzerine. Şöyle kafamdaki arabayı denk getirebilirsem kapınızı çalabilirim.![]()
Amin, cümlemize insallah
çok saolun renk olayında ınanılmaz kararsızdım, neyseki bunu tercih etmişim diyebiliyorum
Çok saolbundan sonra eğer birtakım şeyler yoluna girerse birtane clio rsi alıp komple maxi yapıp f4r swaplamayı dusunuyorum sonrasında tabiki birtane mrs yapmayı dusunuyorum, umarım hayalde kalmaz
herzaman beklerim araba olmasada![]()
Teşekkür ederim.
Araba var. Şu anki mevcut olanı muhafaza edeceğim. Koleksiyonluk diyelim. Diğeri proje aracı olarak alınacak. O zaman sık sık kapınızı çalabilirim.![]()
selamlar
Aralık ortasına kadar bir aciliyet söz konusu, değerini bilecek birine gitmesi umuduyla sadece burdan yazıyorum arac ve projem 1 aylıgına uygun rakama satılıktır düşünenler özelden iletişime geçebilir.
Hocam baştan beri büyük bir heyecanla okudum bekledim ne olacak diye.... İnanılmaz güzel gidiyordu.Son mesajınızla çok üzüldüm.Emeğinize sağlık diyelim hayırlısı neyse o olsun...
Herkeze teşekkürler,
üzülerekte olsa düşüncem satma yönünde zamansız oluşan ödemelerden dolayı ama bir ihtimal belki beklenmedik bir yerden ödeme alırsam projeye devam edicem
herseyın hayırlısı diyelim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)