Merhaba arkadaşlar forumda çok ciddi emek vakit nakit harcanan araçlar var herkese kazasız belasız sürüşler dikerim.Bende burada aracımı tanıtmak istedim, aracı forumdan onur arkadaşımdan 197 binde aldım şuan 230 binde.fotoğraflarla gelişmeleri anlatacağım...
Yapılması gereken ve şuan yapmış olduğum şeyler;
İlk aldığım hali...
Aracın ilk iş ön takımını ve baskı balatasını değiştirdim malesef fotoğraf çekmedim üşengeçliğimden kusura bakmayın. Resimlerde az belli oluyor ama 2-3 parça haricinde bel altı boyanması gerekiyordu bende komple bel altı dıştan boyattım,sunroof ta sprey mat boya vardı onuda kuzenle mazot ve eski bir kart yardımıyla zarar vermeden temizledikboyadan sonra pastasız hali..
Bunları hallederken bir yandan kendi çapımda çeyiz dizdimPlakalıklar bazı psw jdm ürünleri crisis nickli İlker kardeşimden aldım sağ olsun ilgilendi psw:jdm bazı diğer parçaları da nickini unuttuğum Ömer kardeşimden aldım plakaları sekolive Serkan a bastırdım buradan bir kez daha teşekkür ederim.
Daha sonra iç temizlik,havalandırma göstergesinin aydınlatılmasını ve sağ ön yolcu tarafındaki eksik olan kapağı ikinci el olarak aldım temizledim taktım..
50/50 fotosu olsun
Daha sonra kasetçaları bile çalışmayan teybi arada sırada ses giden hoparlörleri değiştirdim
Yeni teyp ve mid takımım