Eg kasa meraklısı olarak çok hoşuma gitti aracınız. Çok başarılı olmuş dokunuşlar. Maşallah Allah kazadan beladan korusun.
Eg kasa meraklısı olarak çok hoşuma gitti aracınız. Çok başarılı olmuş dokunuşlar. Maşallah Allah kazadan beladan korusun.
Eg hayranı olarak , crx koltuklara ve yaptığınız işlemlere hayran kaldım diyebilirim.
Maşallah kesenize bereket .
Allah kazadan beladan korusun.
Yapılan her işlem yerinde olmuş maşAllah. Bende stop ve sinyallerin değişmesi taraftarıyım. Sonrasında da güzel bir ofsetli jant attınızmı kalem olur. Kazasız belasız sürüşler.
Maşallah çok güzel olmuş.. Ön tampondaki tutucu mu ne olduğunu bilmiyorum ama tam olarak işlevi nedir?
Asıl sancı uyandığında..
MaşALAH yıllarca oturduğum sitenin orda otoparkta yattı Onur aldı şaşırdım adamı nasıl ikna ettiğineİyi ve güzel bir Si almışsınız güle güle kullanın arka kısım biraz daha toplansa daha iyi duru gibi geldi egzost marka tipi tampon stop ayarı gb ufak etaylarla kendine gelir diye düşünüyorum kazasız belasız olsun...
ALLAH VAR GAM YOK..
Geçenlerde e-5 te yan yana geldik, maşaallah canlıda çok daha güzel bir araca sahipsin.
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Ufak tefek yapılması gerekenler yukarıda söylenmiş. Haricinde çok güzel, daha da güzel kalır umarım kesenize bereket. Maşallah kazasız belasız kullanın.
BMW E90 320d LCI
cok guzel dokunuşlar. KEşke baskı balata değişiminde crx 3 4 5 ide uygulasaydınız derım. Ciddi potansiyellı bır arac si.
Amin cümlemize öneriniz için teşekkür ederim dikkate alıcam
Teşekkür ederim amin.
Teşekkür ederim amin. Herkesin zevki farklıdır bende vti koltuklarından daha çok hoşuma gidiyordu crx koltukları çok aradım hergün bakardım aklıma geldikçe ***** siteye felan Allahtan böyle bi koltuk buldum döşemesi güzel sadece şöför kısmının oturulduğu yerde sigara yanığı ve inip binerken oluşan sol bel boşluğuna gelen yerde sünger kırılmış onlarıda inşallah iyi bir döşemeciye yaptırıcam.
Teşekkürler parkları açınca sinyaller hoş bi turuncu oluyor oyüzden düşünmedim stoplara gelince sizlerin önerisiyle aklıma giriyor
Teşekkürler amin
Aynen kanka demiştin amin cümlemize tekrar teşekkür ederim
Teşekkürler tampon tutucuyu yurt dışında gördüğüm kadarıyla araçları cok basık olan kişiler yüksek bir yere cıkınca yada inince hızlı bi şekilde söküp takmak için yapıyor hani çamurluk içlerinde davlumbazın altındaki civatayla uğraşana kadar... Ben neden taktım söyliyim 1. olarak bundan öncede 1.4 is vardı basık o araçtada bu araçtada o çamurluğun bağlandığı yerden tampon kayıyor yerinde durmuyor ekstra bir gergi olsun diye taktım 2. olarak göze güzel geldiği için
Çok teşekkür ederim dediğim gibi Maşallah araç kasa olarak diri motor olarakda güzel Allah a şükür Onur da anlatmıştı bi sıkıntı yaşamadım. Daha yapılacak şeyler var elimden geldiğince yapıcam.
Teşekkürler keşke korna çalsaydın abi selamlaşırdık
Dahada güzel yapmaya çalışacağım amin teşekkür ederim .
Teşekkür ederim benim açıkcası mekanik olarak çok bi bilgim yok burda tecrübe etmiş arkadaşlardan crx 3-4 dişli için yardım isteyecektim anadolu yakasında kime nasıl yaptırılır ne gerekir diye..
Sana dar gelmiyecek makberi kimler kazsın?
'Gömelim gel seni tarihe' desem, sığmazsın.
ahhhh eg ahh bende yeri ap ayrı.maşallah kazasız belasız kullanın.taktıgınız ve takacagınız parçaların hepsi nokta atışı.
CEE 87 CORSA C https://r.resimlink.com/H3JFn.png
CAZ83 http://i.hizliresim.com/Mo5XR2.png
RR183 EG CİVİC https://r.resimlink.com/Zr6xZ.png
Maşallah Allah kaza bela vermesin. Araç çok düzgün duruyor, yaptığınız tüm uygulamalar da nokta atışı olmuş. Gergiler ve Skunk2 ile zaten efsane yol tutan EG kim bilir şimdi nasıl zevkli hale gelmiştir. Bu kasayı bence en eski gösteren şey stop lambaları. Kesinlikle 'ledli olmayan' bir stop lambası ile değiştirirseniz arka taraf ciddi anlamda değişir.
Güle güle kullanın, nazar değmesin.
Çok teşekkür ederim spoon ayna almayı düşünüyorum aynaların zaten tırnakları bozuk şuan iş görüyor diye sonlara attım.
Amin teşekkürler yol tutuş harika oldu aracın yere sağlam bastığını hissedebiliyorum ilerde oem ön kule gergisi de takılcak inşallah.Stoplardada kafama girdi sizleri sayesinde![]()
Sana dar gelmiyecek makberi kimler kazsın?
'Gömelim gel seni tarihe' desem, sığmazsın.
Maşallah çok güzel duruyor aracınız yapılanlar ilerde dahada güzel duracak. Jdm Ön far + siR lip + spoon spoiler + spoon ayna ki zaten yazmışınız bunlardan sonra çok daha merak ediyorum. Kazasız belasız.
Maşallah süper olmuş başda ufak çaplı dokunuşlar gibi zannetdim ama konuyu okudukça koltuklar triger filan galeriden yeni çıkmış hesabı tekrardan maşallah
Batuhan YÜKSEL®
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)