Konu dolar kadar hızlı değer kazandı takipteyiz :)
Printable View
Konu dolar kadar hızlı değer kazandı takipteyiz :)
hahhaha. takipteyim :)
Akıt gelsin Aren :)
Kurudu bardak :)
Abi sen kitap çıkart alıp okurum valla (20 tl'yi geçerse korsan alırım)
Kahvemi aldim keyifle okiyim diye devami nerede yahu :D
Ötv sıkıntı olmuş fotolar gecikmeli gelicek :hehe:
Ailecek Severek Beğenerek Takip Ediyoruz :)
girip girip bakıyorum güncelleme varmı diye :)
Bugün pazartesi büyük gün tamamını yayınlar heralde :)
takipteyim devamını bekliyorum.
O aradaki bölümü son noktasından sonra ki Rahmetli Erol TAŞ gülüşüne varasıcaya kadar okudum ve sinir oldum :D
abi 350z yi seni tanımama rağmen, burdan instagramdan gördüğüm kadarıyla satmazsın diyordum. Sattın.
Bence bu konunun şarkısı:
Kimler geldi, hayatımdan kimler geçti
fotoğraflardan önce istekle yazdıklarını okuduğum tek forum yazarı :D
boya 3 olsa, yemeğe 2 desek...
Hesaba başladı dimi millet .p .p
:):):)
Adam aşk yaşıyor
Herkes burda mı ? salıyorum beyler :D
refresh refresh
Tamam dedik satalım sorun yok , laf ağzımızdan 1 kere çıktı geri dönüşü yok , Batıkan reisim sordu kapora vs aldınmı ? hayır e iyi almazlar o zaman dedi .ok sorun değil almasalar zaten seviyorum biniyorum dedim :D akşama doğru aradılar neredesin abi vs dedim şireketteyim izin verin bari çalışiyim zaten moraller allak bullak :D , dediler abi akşam istinye parkta buluşalım mı ? dedim olur yakın zaten çıkar gelirim . Donuma kadar alıcaklar herhalde dedim , buluştuk yemeğimizi yedik vs konu geldi İzzete çocuk acayip heycan yaptı zaten o saate kadar telefonum susmadı duyan aradı nasıl satıyo muydun neden haber vermedin biz alırdık ah falan ulan en çok da bu kolpacıları seviyorum satıldı mı tüh beee biz alıcaktık nasıl söylemezsin falan nasıl kendini yerden yere atıyo millet seviyorum bu ritüelleri ya bu otomobil piyasasında bir gelenek artık . Bir gün birini sert kekliycem satmadan sattım diycem balıklama atlayana böyle dömi voleyi gelişine oturtucam Aren hoca ile satışa dair herşey olarak program da yapıcam :D
Neyse abi yarın kaçta buluşuyoruz işte saatlerimizi ayarladık falan vs sözleştik ben demeden kapora verdi arkadaş ben hala olayın ciddiyetine varamadım , akşam çocuklarla konuştuk vs herkes yok ya satmamışsındır hayal ürünüdür ip vardır arkasında falan dediler . Batıkan reislerde oturuyoruz ölümcül soru geldi ne alıcaz olum sana , hassikome dedim ne alıcaz haydiiiii işte bu işin en zor kısımı ne alıcaz o kadar zor bir range ki 200 bandı üzerine çıkmadan bir şey alamıyorsunuz 200 bandına çıkınca da o dönem öyle ekol araba gelmiyo ne yapıcam 520d ye mi binicem ? yok ne almalıyım bir aralar bir konu vardı 350Z mi C6 Vette mi M3 mü bir arkadaş konu açmıştı hah o arkadaş online mı ? hahaha şimdi C6 vette alıcaksan LS3 almak gerekiyor LS2 dert sahibi ediyor çok yakın bir arkadaşım var şanzımancı Tufan , Tufan Tütüncü ya LS2 alıp nişanını yapıcam ya da dur olum sen daha gençsin amk kendine bu kötülüğü yapma ben bir LS3 aliyim sen evlenme zor oldu bu kararları vermek pek tabi :D
Neyse be abi dedim arka planda bir süre daha Serdar Ortaç -Kafamda Deli Sorular Çalmasın , yarın olsun biz arabamızı teslim edelim gerisi kolay ( BxK kolay en zoru lan en zoru ) öbür gün oldu şirketteyim normal rutinim yanı kalktım hazırlandım işe gittim falan sorun yok yani Batıkan aradı olum nerdesin şirkette , e olum arabayı satmıyo musun bilmem satıyo muyuz ara olum çocukları dedi , aradım arkadaşın bir arkadaşının bir yakınını kaybetmişler baş sağlığı vs diledim Batıkanaı aradım abi galiba satış yok ya dedim neden dedi abi cenae falan ha belli oldu almıyolar olum vs dedi ha ok daha iyi abi kaporayı geri veririm daha iyi dedim kapattık vs aradan 1 saat geçti abi biz Maslak tarafına geliyoruz satış için peki dedim çıktım şirketten gittim ruhsatı aldım Maslak sanayiye geçtim bekliyorum Batıkan reis ve Gökay abimle buluştuk makara yapıyoruz arkadaşlar geldi bankanın önünde buluştuk abi hadi notere dediler dedim havaleyi yapalım satışı veriyim abi dedi ben nakit getirdim baya bim boşetiyle gelmiş bizim Osman :D mantık güzel ambalajı dandik tutucaksın dikkat çekmiyceksin :D girdik yatırdık notere gittik satışı verdik e abi araba nerde hadi lan arabayı veriyo muyduk oldum hahaha baya kafa kaçmış benim sanki ilk defa araba satıyorum dedim kardeşim hani araba garajda hava yağmurlu çıkarmadım peki abi ordan alırız dediler bindik gittik ama ben Leyla yani kafa kaçmış durumda ,
Koyulduk yola üzüldüm mü evet ama 1 damla ne gözüm kaldı ne de böyle pişmanlık var ağzımı bıçak açmıyo gittik garaja ben daha arabayı boşaltmamışım öyle duruyor boşalttım falan içini arabanın neyse tam binip gidicek arkadaşlar ya dedim hava yağmurlu isterseniz yarın hava açık yarın gelin alın :D abi dedi ben paramı verdim mi ? evet , satışı aldım mı ? evet , abi izin ver biz gidelim dedi e haklı adam gelişine vurdu gol oldu dedim anlıyorum kazasız belasız maldan hayır gör dedik ve uğurladıııık ,