-
Akşamına oturduk karaları bağladım duygusal bir boşluk oluştu hava kar kış yağmur çamur bindiğimiz ettiğimiz yok ama olay o değil günün sonunda araba garajdayken arka planda çalan orda bir köy var uzakta gitmesek de var lan işte :D arabanın anahtarı cebinde araba garajda binmesende sana verdiği bir haz var kafan mı attı ? çok mu sıkıldın her şey üst üste mi geliyor kız arkadaşın tatava mı yapıyo çıkarsın gece 2 gazlarsın sahilde bir tur atarsın o an aklın resetlenir gece kafanı yastığa koyduğunda mutlu uyursun işte . O günden sonra tabi uykusuz geceler başladı ulan ne alıcaz ? neye binicez ben dahil herkes şok 1 gün önce sc projeleri koltuklar havada uçuyor öbür gün araban yok çok şükür yanmadı kırılmadı çalınmadı satıldı Batıkan hep onu dedi sıkıldın mı banka hesabına bak alıcağın arabayı düşün bu hayattaki en keyfli iştir para cebinde araba bakmak :D ben bunu da bir strese dönüştürdüğüm için arka planda hep çalan ,
Teoman - Uykusuz Her Gece - YouTube
Uykusuz her gece bu soğuk sahibinden com’da yorgun ölesiye ders çalışıyoruz yeminle bana ilan numarası soranlara arabayı söylüyorum her model her segmente hakimim o dönem birisi ilan numarasının ilk 3 hanesini söylüyor ilan yeni mi eski mi söylüyorum falan artık
Taksimde Murat abim vardır tekel bayisi olan oraya gitmekten büyük keyif alırım arabayı sattıktan sonra uzun süre Murat abimi ziyaret ettim yolu düşen olursa lütfen uğrası geceleri oradadır Sıraselviler caddesi üzerinde bambinin biraz yanı .Arabadan anlar eskilerdendir yine bir gün Murat abimi çok özlemişim ,
http://i65.tinypic.com/2d7813a.jpg
Nereye gidersek gidelim yanımızda hep bir büyük var tek gezmiyoruz :D
Sıkıldım artık bir arkadaşımda 30000 KM de carrera S vardı techart parçalar falan vardı temiz güzel bir araba gittik baktık kullandım arkadaşlarımın bir kısmı manyak mısın erken bunalıma girdim emekli mi olucaksın carrera S ne adını da Bertan falan yap bari dediler Doğa baya sövdü kendisi 997.2 carrerasını satıp S2000 aldı ve Voltex yapıyordu zamanında vardı kullandın sen de sakın alma 350Z den sonra Bayar senin tarzını asla yansıtmaz dedi doğru diyodu düşündüm carrera S aldım evet sonra o işte bir de çok ağar satar carrera S alma turbo al dedi al diyenler de dedim ki ben turbo yerine don aliyim yok öyle bir para bütce yetmiyo paramız ayıbı yok bu işin baktık ki turbo alamıyoruz almayalım carrera S mes
Herkes tabi makarada gelen vuruyor giden vuruyor :D GTR al kanka diyorlar az çok da GTR a bütçeyi hemen hemen tutturuyodum borç harç oturtuyordum tam ötv iyi durumda bir GTR ama risk faktörü var ötv ler patlak olabiliyor getiren galeri patladı mı her sabah edevlete gir bak arabaya bu gün tedbir geldi mi beni sarsar arkadaş öyle arabaya tedbir gelicek el konulucak sonra satılamaz konulucak falan saçın yarısını EMG dökmüşüm kalanı da böyle bir topa girip dökesim yok
Ha sevmiyo muyum ? seviyorum sevmeden ilşiki olur mu olmaz , ben bu GTR’ı sevdim kardeşim ama şimdi istemiyorum napıcaksın istemiyorum yani ( bir baktım yan koltuğumda Yusuf oturuyor baya tırstım yani arabaya tedbir medbir gelir diye kulağımda bir ses YUSUF YUSUF :D )
Makara tabi tam gaz aygaz devam ediyor
View My Video
Şirket arabası var clio ben ona kısaca namaz clio diyorum tabi ki araba o kadar iyi o kadar sorunsuz 1.5 dci Grand tour bak isme bak havalara bak Allah Allah , arada trafik dur kaklında dalıyorum ya dauyuya kalıyorum öndekine patlatıyorum sanayide 150 tl ye kafa eskisinden daha iyi hale falan geliyo depoyu dolduruyorum 2 3 hafta yokum benzinliklerin önünden geçerken pompacılar arabayı taşlıyo kötü kötü bakıyo bakım zamanını yol bilgisayarından değil aldığım yakıttan hesaolıyorumdum ortalama 8 . depoyu aldığım zaman diyordum ki bakım tamam depo bitince götürürüm :D araba müthiş öyle süslü şeyler vaat etmiyor 3 pedal 1 vites 1 direksyon var 2 adet önde cam açma tuşu klima sen ve Allah sert virajlarda asc dsc vs yok direk yol asistanı devreye giriyor yan koltukta Yusuf oturuyor müthiş bir araç kısaca :D
Neyse artık bu dedim böyle olmyacak ya bir şey almamız lazım tabi eski anlılar akıllarda arada açıp izliyoruz falan , o dönemler tabi basıklığım falan çok iyi diğer araçlara takılıyorum offroad a mı gidiyosunlar bu neler falan tabi arabayaı sattık güneşli günler geride kaldı artık kimseye takılamıyorum , güneşli günlerden kareler
View My Video
View My Video
http://i64.tinypic.com/2wmdz6g.jpg
http://i65.tinypic.com/14n1ldv.jpg
Porsche mi GTR mı arasında gidip geliyorum hala ama içimde 2 arabada da sinmeyen bir şey var ama ne Nissan bildiğim marka çok da seviyorum ama korku var bütceyi patlatıcak Porsche alsak sıkıldım desem ohooo uzun zaman geçer yani carrera S alsak aldığım gün ilana koysak herhalde sıkıldığım zamana anca satar e turbo da alamıyoruz çıkmazlardayız ,
Batıkan reisim gel olum sana vette alalım dedi C6 Amerika vizesine de hazır baş vurdun şubatta gidiyoruz ordan asılırsın parçalara yaparız ilerde Z06 yaparız falan bana verdi mi zehiri ya hadi bakalım çevirdik topun namlusunu vetteye doğru aylardan aralık 2 1 ay sonra kol bacak vergi var dedim olursa olsun vuruyorum kamçıyı dedim :D
Baktım LS2 miiii LS3 mü daha önce de yazdım ya Tufanın nişanı yapıcaz ya da LS3 alıcaz . Yine bizim ikaşdan panpalardan Fatih Kavak Fatkav dedi gel sana KC plaka olan vetteyi alalım ara dedi Fatih abiyi bitsin bu işkence tamam lan dedim ,
-
Aradım Fatih abimi ( Fatih Şamil Akdağ) abi dedim nedir durum sol ön çamurluğun ucunda farın yanında lokal var o kadar ve çok hızlı diğer C6 larla alakası yok peki dedim , fiyat konuştuk ortalama konuşma 2 dakika sürdü hayırlı olsun akşam dedim geliyorum , Fatih abinin evinin orda buluşup arabanın yanına gittik , araba iş yerinde duruyordu kuzu gibi yatıyo insan heycan oluyo simsiyah vette boru mu be , anlaştık abi dedim yarın saati kararlaştırdık ve hayırı vurduuuk , sağolsun lastikleri bakımları aküye kadar Fatih abi değiştirmiş bana ufak tefek işler kalıyordu :D
Sabahı sabah zor ettim heycan bastı dedim tamam İstanbulun kızları çelik donu hazırlayın geliyorum , sabah oldu Batıkan reisimle koyulduk yola buluştuk Fatih abiyle para alışverişi ve sonrasında satışı yaptık o klasik pozu vermesek olmazdı anlamsız galericilere ithafen verdik o anlamless pozu hahah
http://i68.tinypic.com/35c3j3s.jpg
Aldık arabayı ben at üstünde yaldır yaldır clioda Batıkan reisim vettede koyulduk yola , ben işe güce gittim ama nasıl rahatladım istediğim arabayı aldım simsiyah vette gürül gürül işkence bitti biniyoruz buna ya diyorum Allaha bin şükür gönlüme göre verdi artık hayata yeni bir sekme açtım :D araba garajda iş çıkışı koşa koşa gittim garaja sahne bu ,
http://i65.tinypic.com/33to1o1.jpg
Kafalar clean kısacası :D ,
http://i63.tinypic.com/2wqvqyf.jpg
Dedimki bir an önce girişelim eksiği gediği neyse halledelim ön tamponda taş izleri vardı boyanması lazım far kapaklarından birisi diğerine göre iyi değildi 2 far kapağı ve ön amblemi sıfırladım tamponu boyattım tüm far stop sinyal amblemleri sıfırlandı stoplar temizlendi Far Tuning Erdinç abi sağolsun patır patır çözdü işleri
http://i67.tinypic.com/20ftcsp.jpg
View My Video
Farlardan verim alamadık temiz oldu ama Erdinç abim benim ne kadar bu konularda obsesif olduğumu biliyordu bir çok kişi bunlarla tatmin olur ama sana far kapağı alalım dedi Erdinç abim de ne diyorsa o yapıştırdık hemen 2 adet C6 far kapağı geldi
Kaporta ve boyada yine adresleri değiştirmedim
Kaporta Serkan Kral
Boya İlbantekinler hemen pat küt 2 günde işleri bitirdik
http://i68.tinypic.com/8ydn29.jpg
http://i66.tinypic.com/eqtc0z.jpg
Arabayı Salı aldık Çarşamba maslak sanayiye bıraktık Cuma oğleden sonra bitti son 2 eksik artık ağızlara pelesenk olmuş bir rituel olmuş laf ve hareketimiz LLumar Ahmet abimizin dükkanının yolunu tuttuk ve Şevko reizin hünerli ellerine bıraktık
5 bitince ara
http://i64.tinypic.com/119162t.jpg
Benim bir düşüncem var bir şeyi ya yapıcaksın ya da yapmiycaksın cam filimi mi 5 numara asılıcaksın polis cevirdi mi böyle ama işte nolur polis amca bağlama zaten ben soft çetim gözlerim iyi görmüyor yapma polis amca çükme beni hayır baba böyle 5 numara filimi asılıcan sonrada çevirmeye gururla giricen sonuçta yaptığın legal değil riskimi alıyorum eee neden eğilip bükülücem geri dönüş yok 5 numara
Aynısı eksoz için de varex ne abi işte polis gördün mü kapa ama abi benden ses çıkmıyo valla kumanda yok piste gidince açıyorum sonra ülke ekonomisinden girip aile dertlerine kadar adama anlatıyosunuz bırak adam işini yapsın yedin boku geç karşısına bir sigara da sen yak eserini izle :D
Hakkını ver anı yaşa
devam edecek
to be continued
ã¤ã¥ã
Fortsetzung folgt
-
Arkadaşlar arada View My Video yazan yerler videodur tıklamayı unutmayınız fazla yoğunluktan dolayı ufak ufak yazıyorum bu hafta bitirmem zor görünüyor konuyu ama elimden geleni yapacağım :D zaman ayıran en az benim kadar işsiz arkadaşlara selam olsun :D
-
fortsetzung folgt dediniz :)
ALEYKUM selam :D
-
millet 4 gözle konuyu bekliyor Aren :D Tam da mesai bitiminde yazman bonus olmuş =)
-
Tabi o aralar bide celik don sektorune el atmisiz nasil hizliyiz..
-
CCC aren CCC online. Salicak galiba yenileri
-
Sabahı sabah zor ettim heycan bastı dedim tamam İstanbulun kızları çelik donu hazırlayın geliyorum
Hahahaha ikinci yarı yine efsane :) :)
-
Devamını sabırsızlıkla bekliyoruz aren :)
-
gelde cevap gelmesni bekle :)
-
yahu catlatmasana yazsana hepsini :D
-
Vettem şekil önümden çekil style bi vetteye sahip olmuşsun masallah :D
-
5 numara film gerçekmi ya anlatım şekli çok zevkli maşallah
-
Maşallah.
Gelen gideni aratmayacak gibi :)
-
uyumadan iyi geldi valla ne yalan söyliyim :)
-
"Gönder"e bas usta..
Boş beleş online değilsindir sen :)
-
bu konu tt nin yxrak sxken kelebeği olur :D
-
Aren hocam ne de datlu anlatıyorsun.
m3 ü merak ediyorum ben asıl.
nasıl oldu da vazgeçtin.
ayrıca ferrarisini satan bilge'ye bir atıfta bulunmak istiyor musun?
son olarak da çelik don konusu merak uyandırdı, seni durdurabildi mi bu don?
anlat da, ısıt içimizi şu soğuk kış gününde :)
-
Evden çıkarken ekranda kaldığım satıra bant yapıştırıyorum kitap ayracı gibi gelince devam ediyorum.