Yiğit oyle bir diyosun ki sanki çöp aldım hayır arabayı aldım 1 ay olmadı 4 kişi benden arabayı istiyo büyük mücadeleler içerisindeyim vermemek adına :D
Printable View
Ezel gibi sürekli baştan okumalık hikaye :)
çöp diyen kör olsun
4 kişi varsa
+18
Goyamına sat gitsin - YouTube
hahhahaa
ferroya çok üzüldüm o mal satılırmı arkadaş :D
Vette behlül olmuş bildigin,bi ona bi ona Allah ne verdiyse :D
Konuyu okuyan soluğu vette ilanlarında alıyordur.
"Kaşar kızlar gibi nereye gideceğini bilemeyen Vette" ahahahaha abi tasvirlerin çok çok iyi be :D
Hikaye süper devamını bekliyoruz aren başkan :D + The makina arenle bir gece özel bölümü istiyoruz hikaye güzel ama filmi olsa tadından yenmez :D
Vette ne kadar yürüyebilir değil, KC bir Corvetten ne kadar iyi gidebilir demiştim :)
Böyle bişe görmedim ben her viteste açtı açtı açtı :D
Bir part daha sal be abi yeni başladık,bari zardan düşelim abi.
Konu güzel gidiyor benzetmeler espriler çok güldürüyor severek takip ediyoruz :D
Arenin hissettiği;
http://i277.photobucket.com/albums/k...methrower1.jpg
Gerçekte olan ;):):):)
http://www.mopeds.co.uk/images/sprin...etro-bike1.jpg
İşin gırgırını geçtim gerçekten harika anlatıyosun moralim düzeldi terapi gibi emenike..
Sağ salim evimize dönebildik vette o kadar hırçın ki keskin sirke eve tek parça dönebildiğim her geceye dua ediyorum kış ayları hava buz bir yerde gizli bua muza denk gelicez muza oturtucaklar bizi :D ama işte insanın gözü gazlarken çok daha kara oluyor düşünüyorum şimdi o günleri geceleri gazlarmıyım diye bakıyorum yine olsa yine gazlarım affedersem şerefsizim :D
Kendi kendime bir karar aldım hani cilala parlattı hani geziyoduk havayı güneşli gördük mü hani t top'ı açıyorduk ne oldu o yeminler ne oldu o güzelim gece gezmeleri :D , bu arada gerçekten hep görüştüğüm kız arkadaşlarım vetteye bayıldılar kızların gözünde vette geçerli araba bilginize genç bekar ve kovalamak isteyen arkadaşlar iş yapar yani , hafta içi çarşamba falan bizim Hırsız (Oğulcan ) kanka hadi gece gel Murat ve Eray da gelicek gazlayalım işte Murat arabasını görmek istiyor MB SL600 v12 biturbo araba bir de Erayda 997.2 turbo S var dedim sen bizi çüktürmeye götürüyosun resmen hepsi arkadaşımız deneriz geçiliriz de namusumuzla ama durduk yere şidmi neden kızlığı bozduralım yok işte gel kanka vs Murat'ıda baya özlemiştim çükerse MBT çüksün dedim gittik gece keyfli sohbet muhabbet makaramızı yaptırdık masada herkes rahat tabi ben dışında totomun üstüne zor oturuyorum alıştırma yapıyorum Oğulcanda kanka nolucak olum geçilsen birisi turbo S biri V12 biturbo :D dedim oğulcan her kuşu sevdin bir kaldı leylek yani ölü diriyi diktin gözü bize diktin ama intikamımı alırım dedim neyse gece saat 1 falan hava yine GxT kesiyo yani 2 derece falan nerde gazliycaz 2. köprü yolu etilerden bağlanıcaz ikitelliye doğru sıkıcaz bir de dönüşte gazliycaz etiler sapağından geri giricez 2. köprü son çıkıştan dedim bana uyar zaten tavşan sixişi basıyorum bam küt pat çat biticek hadi dedik çıktıııık
Eray aldı bizi sağına hadi dedi 100-200 7 düz gidiyo PDK oklava gibi vites atıyo biz biz ne fakir kara düzen kamyon şanzisi :D
po.rnomuz aşşağıdaki videodadır
View My Video
Çok geçemedi ( daha ne geçsin a m k ) vette aslında tam da arada 1 saniyeye yakın fark var gibi yürüdü geçildi ama rencide olmadı onlar sıcacık porschelerinde D ye taktılar hatta pek soğuk muş yol bozukmuş umursamadılar ama vettede gerçek bir hayat mücadelesi var her gazlama ayrı bir macera ayrı bir deneyim her denemede ömrümden 2 ay 2 ay siliyorum bu stres en az 2 şer aydan siliyordu :D
Erayla daha denemeye gerek yok adam affetmedi sapladı kızlığı bozdu daha bu saatten sonra yol açıldı kim isterse gelsin dedim Murat gel hadi dedim sıra sende arabalarda herkes bluetoothdan bağlandı konferans yaptık yani ağar elite bir ortam var nerde o S2000 de cam açık kornayı duyalım ya da minilerdeki roll heycanı nerdeeee? ortam o kadar elite ki purolar yakılmış arabalarda konyaklar falan döte buzlu badem her lüx var . Vettede tabi sadece bluetooth olayı var gerisi yalan tabi eller direksyonda bir vitesde ayak paspasda ama götten ısıtma her zaman açık ;)
neyse bastık Muratımla da ,
View My Video
Altta basıyoruz ve 200 + da saran vette izliyoruz ,
View My Video
Araba o kadar enteresan ki 2. köprü yoluna o sıra asfalt daha dökülmemişti geçen kışı hatırlayanlar vardır otobanda yer yer bitik asfalt kamyon lastiği izleri vs mecvuttu bizde de çüke sürülücek akıl yok tabi gazlıyoruz gerçi porsche ve mb e göre bir şey yok mücadeleyi veren benim videoda dikkat ettiyseniz araba 200 + hızlarda kötü bir asfalta geliyor ve sarıyor :D lastikler de bitik vs değil prelli P zero lar vardı sıfır ben öyle yanlayan eden adam değilim ben viraj severim gazlamayı severim öyle metrelerce kayan adam değilim . Dip not zaten öyle kayabilme yeteneği de olan bir adam değilim ha yapamaz mıyım yaparım ama bu iş arabaya ne kadar kıydığın ve ne kadar riske ettiğin ile alakalı :D neyse Etiler sapağından girip arnavutköye gittik emek muhabbet vs vette hayır dualarını aldı tabiki geceyi kazasız belasız çok şükür atlatmıştık geçmek geçilmek en ufak gözümde olan şey değildi denediğim herkes yakın arkadaş zaten arabaları gördük stres attık ve olaysız dağaldık . Eve o gece o kadar sakin gittim ki 40 50 arası bir hızla biraz düşündüm dedim ki bak bu işin şakası yok biraz daha eğlen amerikaya gidiceksin zaten uzun süre yoksun koy garaja biraz soğusun aralığı :D
Çektim garaja zaten kar kış kıyamet araba garajda yatıyo ara ara gidip motoru ısıtıyorum haftada 1 2 o kadar binilicek bir ortam zaten yok kısa süreli hafta sonu bir yerlere kaçtım tabiki yine arabayla 2 aya yakın vette bende kaldı 3000 km yol yaptım çok eğlendim bana en ufak bir sorun açmadı bir gün yolda bırakmadı alınır mı sonuna kadar bir daha biner miyim evet LS357 li bir vetteye binerim
benimki gibi dolu paket olucak jantlar makyajlı ve aynalarda sinyaller mutlaka olmalı C6 gerçek bir erkek arabası arka iter tecrubesi olmayan hele de LS357 yi kullanmakta zor olur 14xx kg 500 HP arabayı kullanmak gerçekten bilek istiyor ama böyle bir arabaya binecek olsam ön arka mutlaka sway bar ve coilover alırım yada direk Z06 alırım keyfime bakarım evet bir çok kişi tercih etmez neden manuel 7.0 motor mutlaka daha fazla yakıyordur t top yok araç coupe inanılmaz derecede motoru yakıt seçiyor iyi yerden yakıt almak ve katkı kullanmak şart herşeyden önce araba manuel en sevdiğim kafa işte gerçek bir delikanlı arabası bindiğin zaman arka planda Yıldız Tilbe çalmalı - Delikanlım :D
Araç vergi indirimine girebiliyor bir alt dilim hacimden ödeyebiliyorsunuz kasko bedelinin %5 i hesaplanarak bakılıyor yakıtı gayet makul servis sorunu yok parça sorunu asla yok kadınlardaki etkisi büyük bagaj hacmi baya yüksek annemle çok alışverişe gittik kendisi de vetteyi baya seviyordu pek arabalarıma binmez Abim burnunun ucuyla baktı koltuğuna oturdu ve bu arabaya binilmez olum dedi gereksiz dikkat çeker dedi annem sevdi sadece çok alçak olduğu için binmek sıkıntılı inmek dertli dedi ama genel olarak valide sultanım da beğendi bizimki biraz alışılagelmedik bir valide airmax superstar ve airforce giyen bir anne olduğu için 350Z e binmedi ama vetteye geçer not verdi hatta ilk corvette aldım dediğimde neden o kadar eski bir araba aldın oğlum bizim gençliğimizin arabası deyince baya şaşırmıştım sözde arabadan anlamaz sevmez :D
neyse - Yönleri yol tutmaz bir super sportun tüm dezavantajlarını yaşatır binmek inmek sorun malzeme kalistesi başarısız ekranı kötü ses sistemi iyi ama sokak aralarında daralırsınız ebatları büyüktür pratik değil kısaca super sport la işte :D yol tutuşu 10 üzerinden 6 o kadar diyorum ama konforu yerinde , bağdat caddesinde biraz kötü asfalta geldiğinde ayağınız frendeyken öne kayma eğilimi oluyo 3.5 attırtıyo ama benim arabanın gücü ile alakalı olabilir ,
İthal arabaya karşıyım ama aracın 2 evrağının da olması ÖTV nin tam yatması ve '' ŞAHIS'' ithalatı olması bir de motorun LS357 olup jant ve aynaların makyajlı olması ballı kaymak oldu ve aldım satma nedenim korktum yani ben kendimi biliyorum biraz geçilsem emme kelebek headrs o bu yüklerdim nos u da basardım ama gerek yok daha gencim dedim binilicek çok araba gidilicek çok deplasman sevilicek çok kadın var dedim :D
Arabayı ilana koydum kısa süreli bir istanbul dışı kaçamağı yaptım cuma ctesi akşama kadar falan arabayı ilana koyduğumun 2. günü belki daha 24 saat olmadan Trabzondan Alper abim aradı Alper Akkoç adamdır ve bu camiyada kıramiyacağım nadir insanlardandır aradı çok sevdiği bir kardeşine istediğini söyledi gönül rahatlığıyla herşeyi anlattım ithalat durumu zaten çok önemli olduğu için ve alıcak olan arkadaşın da buna takık olması iyi oldu çünkü istediği araba buydu kaldır ilandan dediler ama çok arayan oldu aracı ilandan kaldırdım arayan soran gelip bakmak isteyen çok oldu ben sözümü verdim ve Trabzondan geldiler satışı yaptık ve uğurladım kaldık arabasız :D Amerikaya da gitmeme çok az kalmıştı ben iyisi mi araba almiyim dedim şurda 3 hafta kaldı Ocak başı falan zaten gidicem gelicem Mart olucak dönünce bakarım dedim ama olmadı :D
Bu sefer biraz gerçekten ara ama :D
Yazı tamamen bittiğinde moderatör arkadaşlarım abilerim ve kardeşlerimden bir ricam var tüm yazıları konun ilk sayfasına taşıma imkanımız var mıdır ? en son ama daha yazıcak çok şey var gidilecek çok deplasman alınacak çok araba yazılacak çok konu var :D
o kadar baskı yaptım snapchat'te,clio'yu anlat dedim
adam anlatmıs.
helal olsun emekci makineye hakkını vermis hahahahaha