maşallah, eski tip bıyık sacı ve sarı sinyaller ile çok daha güzel olacaktır.
sağ ve sol kapıda dış ayna kontrolü var, ilk defa görüyorum, bir mantığı varmı?
maşallah, eski tip bıyık sacı ve sarı sinyaller ile çok daha güzel olacaktır.
sağ ve sol kapıda dış ayna kontrolü var, ilk defa görüyorum, bir mantığı varmı?
Uzun bir aradan sonra herkese tekrardan selam![]()
gecen surede bircok degisiklik yasadık bende bi konuyu guncelleyim dedim ama baktım ki hic dogru duzgun foto bile cekmemisim harhalde hala istedigim kıvamda olmadıgı icin cekesim gelmemis
en büyük degisikligimiz jantlarımız oldu,brock ları forum sayesinde tanıdıgım oguz kankama satınca hic beklemeden uzun suredir takip ettigim bbs marka jantları aldım..
jantlar geldi 1ay kadar evde yattı. 5inci ayda muaynem vardı ondan sonra takmayı dusunuyordum ama baskılara dayanamayıp beklemeden taktım
Jantlarımız orjinal 2 parca 17'' BBS RK2 modeli. 8-9 ofset ve on et38 arka et32 degerlerine sahip.olculerimiz bu sekilde olunca istedigim lastikle kullanabilirdim.
önlerde kumho marka 225/45/r17
arkalar kumho marka 255/40/r17 lastikleri tercih ettim,istedigim goruntuyu buyuk olcude yakaladım ama daha bitmedi
gordugunuz uzere bıyık sacım degisti,on tamponda ki sisleri iptal edilip kapak takıldı ve piyasada m grill adıyla satılan orta ızgarayı da taktık.
yine uzun suredir evde yatan orjinal ısıklı evo zender spoilerimizide taktık.
hala islerimiz bitmedi ufak tefek ayar sorunlarımız var onlarıda kısa zaman icinde halletmeyi dusunuyrum.
bu gecen surecte istanbula gidip geldik brockları sattıgım oguz kankamla,bmw car club turkey in bulusmasına katıldık,guzel bir haftasonu gecirdik
hic dogru duzgun foto olmaması kotu oldu ama havalarda duzeliyor bol bol cekerim artık,herkese degerli yorumları icin tesekkur ederim,keyifli forumlar
bu da ufak bi teaser olsun,bizimkine kardes getirdik.ilerleyen gunlerde bununda konusunu acarım belki
![]()
Konu AZO tarafından (02-04-2017 Saat 16:14 ) değiştirilmiştir.
Evlat 1 di 2 oldu. Maşallah kanks kazasız belasız![]()
Form > Function
Maşşallah çok beğendim aracı ilk hali ile son hali arasında dağlar kadar fark var . Gözünü tırmalayan şey ön tampon ile aracının genelinin renginin tutmaması oldu. Birde far sinyalleri ve stopları oem turuncu olsa daha güzel olur gibi bu renk ile . Kazasız belasız![]()
hocam jant tercihi Sunflower veya M contour filan olsaydı bence çok daha güzel olur.
çok beğendim aracı, kazasız belasız.
ben eski jantları daha çok sevdim
aracın rengi de çok hoşuma gitti.
aydınlatma grubunda değişiklik şart. (stop, çamurluk sinyalleri, ön sinyaller)
kazasız belasız kullanın.
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
Aziz çok yerinde uygulamalar oldu kardeşim ufak tefek eksiklerden sonra bu tarafa gelde yeni boyanan parçaları düzeltelim.Maşallah
Maşallah güzel araç
Maşallah çok güzel duruyor ben de aynı motoru Z3'de kullanıyorum.
Motor - Egzos herhangi bir değişiklik var mı?
Masallah spoilerda tam tadinda olmus. Jantlar icin acaba schnitzer,bbs yada motorsports ile daha bi noktami olurdu diye dusunmedim degil. Tabiki sizin zevkiniz ve sizin araciniz siz her bakisinizda begeniyosaniz olay bitmistirkazasiz belasiz keyifli gazlamalar
![]()
Hız,sonsuz bir tutkudur.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)