Araba ates ediyor kazasiz belasiz :) Birde geri vitese guzel bir led yakisir :)
Printable View
Araba ates ediyor kazasiz belasiz :) Birde geri vitese guzel bir led yakisir :)
Hayırlı olsun yavrum araba gırtlak zaten maşallah diyelim tekrar özelden dediğim gibi arka yazıları falan sök direk. Ön panjuru seçemedimde onlar değilse piano black boyatabilirsin sis çerçeveleri kıvır zıvır :D
Keyifli bir araca benziyor, hayırlı olsun iyi günlerde kullanın...
Maşallah çok güzel araç.
Bende A1 bakmıştım ama bu kadar dolusu hiç denk gelmedi kazasız belasız binersin inşallah.
A1, 3 kapı ve dolu dolu! bir de manuel olsa varyaaa oyy oy maşallah kazasız huzurlu günlerde kullanırsınız inşallah :)
Jantlar, aynalar ve tavan şeridi koyu füme olarak değiştirirseniz agresifliği doruklara taşırsınız bence :) içi dışı doluluk çok çok yakışmış :)
ben de özellikle jant kısmı için bunu demeye gelmiştim..
aracın geri kalanı çok güzel renk falan muhteşem taba kısımlar az daha koyu olsaymış tadından yenmezmiş..
yalnız bu kadar para akıtılan bir araç da ilk sahibi 1.4 185'lik motoru neden seçmemiş acaba tadından yenmezdi..
Maşallah kazasız belasız
Oha masallah dolu olsaymıs Baran
Direksiyon resmen tırmaladı gözümü.Güle güle kullanın,güzel araç.
Maşallah güle güle kullan, çok güzel bir otomobil almışsın birde 185hp'lik motor olsa efsane olurmuş :) :)
Bende 2 senedir A1 kullanıyorum gerçekten çok keyifli araçtır güle güle kullanın.Ancak direksiyon gözüme kötü geldi bence siyah daha şık duracaktır.
Donanımlı araçlar gerçekten çok çekici oluyor maşallah.
içi harika.. Maşallah allah kaza bela vermesin. Fabrikatöring zevkli elemanmıs :D
Araba çok çok güzel maşallah kazasız belasız:), bende sportback 1.6 tdi yada 1.4 tsi arıyorum, tam bu kombinasyonlarda :)
Sahibindenkom>otomobil>audi>a1 .... :) Araca maşaAllah bence tek kusuru manuel olmaması. Kazasız belasız sürüşler.
Renk muazzam. Motor da önü açık bi motor olsa gerek yazılım vs. açısından. Kazasız belasız.
Maşallah baran güzel günlerde bin hayırlı uğurlu olsun, senden 1.4tsi beetle beklerdim,bi beetle değil ama :)
Hardal hariç çok çok güzel maşallah
Maşallah allah kaza bela vermesin.İç detaylar harika duruyor.