Maşallah Baranka.. Sana da yakışır.. kazasız belasız kullanasın.. Ceviz mal bulmuşşsun.. :)
Printable View
Maşallah Baranka.. Sana da yakışır.. kazasız belasız kullanasın.. Ceviz mal bulmuşşsun.. :)
Maşallah Baran, çok güzel araba almışsın nazar değmesin :)
Teşekkürler :)
Erdem bey, sizin gibi birinden tavsiye almak müthiş bir gurur tekrar çok teşerkkürler. Yardımlarınız ve destekleriniz teşekkürler diler diğer alımlarınızda da Baran Turizm'i tercih etmenizi ümit ederiz. :D Beetle la denicez kaçarın yok valla.
Teşekkürler.
Herkesin tercihi farklı tabi :)
Allahtan 4K video çektik.
Teşekkürler.
İboş ben sana küsüm :(
Sağol yavrum gel İzmire de bir ıslatalım.
Hayırlı olsun, jantları çok güzel en çok onları beğendim nazar değmesin.
Maşallah Baran, dünya kadar arabanın içinden çımbızla çekmişsin belli :) tam senin tarzın :icon_tup:
Mükemmel araç, Allah kaza bela vermesin. maşAllah.. aracınızı görünce aradığım araçlar arasında +1 yeni araç eklendi..
baya eğlenceli bi araç 1.4 180liğini sürmüştüm hayırlı olsun güzel seçim
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah.. gördüğüm en iyi a1 resmen
Maşallah. Çok güzel ve agresif duruyor. Arka yazıların iptali daha hoş görüntü oluşturur diye düşünüyorum. Yazılım ne yaptırdınız? Kaç hp oldu araç. S1 logosu ekleyebilirsiniz arkaya fazlası var eksiği yok :)
beetle dan sonra daha kucuk daha guclu cok farklı olmustur..
Rengi cok basarılıymıs. masallah kazasız belasız :)
adam gibi dış mekanda bir kaç foto çek de ekle şuraya ya.
Teşekkürler.
Sağol yavrum bir ara toplanalım yine özledim.
Teşekkürler.
Yazılım yapılmadı daha, bekliyorum karar vermedim.
Evet baya fark var. Çok teşekkürler.
Mannequin çelınç yapcağına gel İzmire çekilelim :) Haftasonu yıkatıp çekicem, ön cam filmimiz de tamam ATR :)
oo tamam işlemleri bittiyse, satılık ilanı için max 2 haftası var :)
valla acaip kıskandım.Gördüğüm en iyi a1.Maşallah Allah kaza bela vermesinn
Kazasız belasız kullanın rengi ve jantları çok yakışmış.Jantlar ve İç döşemeler sonradan yapılmış sanırım?
maşallah allah nazardan saklasın çok iyi...
Maşallah cok güzel araba.Nazar değmesin