Rengiyle duruşu ile çok güzel maşallah Allah kaza bela vermesin
Printable View
Rengiyle duruşu ile çok güzel maşallah Allah kaza bela vermesin
Maşallah Allah kaza bela göstermesin
Kanka Maaşallah!
Kazasız sürüşler.
Çok etkileyici bir renge sahip.
Bu araca en çok yakıştığını düşündüğüm V2 jantlar ile çok daha güzel olacaktır...
Allah kaza bela vermesin. Çok uzun zamandır takipte olduğum bir araçtır kendileri. Hem sağlam bir s2000 fanatiği olmam hemde aracın plakası tamamen bana özel olan adım ve soyadımdan dolayı imrenerek baktığım aracı almışsınız. Hayırlı olsun maşallahı var gerçektende:) hocam senden bir ricam olacak iyi bak bu arabaya çünkü ilerde ben almayı düşünüyorum :p
Gozun aydin canim :) cici araba aldin :)
Jantlarimda nerden nereye kismetmis :)
http://i.hizliresim.com/d8WGVV.jpg
Güle güle kullan Melih...
Şuana kadar gördüğüm en güzel S2000lerden, rengi ile en güzel S2000 net. Kazasız belasız :)
hayırlı uğurlu olsun Melih
kazasız belasız
Güle güle kullan kardesim. MEC halen düzgün kalan nadir araçlardan bence.
Bende çok severek takip ederdim.
Sana nasib olması sevindirici..
Kazasız belasız (AMAN DİKKAT)
Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin :) Maşallah tertemiz duruyor
maşallah melih çok seivndim allah gönlüne göre verdi kazasız belasız çok iyi günlerde kullan . bakalım bu sefer ne detaylar çıkıcak ortaya önden ufak bir liste paylaş bari teaser olsun yaw .
renk çok iyi bu arada
Melihcim hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde keyfini alarak kullanırsın inşallah Ankara'dan selamlar :heyoo:
Rengiyle özel başlamış kaderinin sizinle birlikte after market parçalarıyla da özel olarak devam etmesini umuyor ve bekliyorum, yüzünüzden gülümsemeyi eksik etmeyecek günlerde kullanın :)
hani nerde s2000 :D
Maşallah melih kardeş ne diyelim o zaman darısı bizim hayallerin peşine :D
Renk çok iyi yalnız jant rengi aracı boğmuş gibi geldi, hayırlı uğurlu olsun maşallah gördüğüm en iyi en diri s2k lardan.
Eyvallah kardeşim Allaha şükür yılmadan çalışıyoruz çok şükür :)
Çok teşekkürler Ahmet sağolasın :)
Teşekkürler kankam sağolasın :)
Allah razı olsun Aşkıncım çok sağol :)
Çok teşekkürler rengi zaten en çok sevdiğim yanı :)
Abi orjinal diye biliyorum ben yorumun için çok sağol :)
Çok teşekkürler inşallah güzelliğini aynı şekilde korumaya devam edicez :)
Sağolasın Recepim :)
Sağolasın kankam :)
Haftasonu jantları boyacıya bırakıyorum Allahın izni gri tonları iyidir :)
Çok teşekkürler, mutlaka tabikide yıllardır istediğimizi almışız mutlaka görevimizi yerine getiricez, pazar günü hallediyorum bu işide çok sağolun :)
Çok teşekkürler abi :)
Çok teşekkürler Işık abim :)
Çok sağol Berk abim :)
Yaparız tabi kardeşim sağolasın :)
Çok teşekkürler Onurum :)
Sağolasın kankam teşekkürler :)
Çok teşekkürler sağolun :)
Teşekkürler inşallah kaliteden ödün vermeden devam :)
Çok teşekkürler :)
Abi canlıda göze hoş geliyor spoiler jantlarla falan güzel duruyor, ufak tefek şeyler yapıcaz :)
Çok teşekkürler kankam, almışken güzelini alalım dedik zorladık kendimizi biraz :)
Çok sağol Furkan abicim :)
Amin cümlemize çok sağolasın :)
Çok sağol Engin abim :)
Amin çok teşekkürler :)
Sağolasın kankam :)
Jantlar konusunda te37lerin rengini değiştirip tutmayı düşünüyorum ileride belki enkei yapaibliriz maddiyata baglı olarak sağolun :)
Çok teşekkür ettim sağolasın görüştük seninle müsait zamanda bekliyorum :)
Senden bunu duymak en güzeli abi gerçektende çok teşekkür ederim jantların kardeşinde :)
Çok teşekkür ederim :)
Çok teşekkürler sağolasın :)
Sağolasın Emre abicim :)
Keremim çok sağolasın, inşallah aynı güzellikte tutmaya devam :)
Çok teşekkürler :)
Allah razı olsun çok teşekkürler :) Açıkcası yapmak istediğim çok şey var da maddiyata sıkışık ***** zorladım biraz kendimi :) Önceliklik olarak ama aem beyin bağlanacak Özgün abimde beyni aldık müsait zamanda halledicez inşallah. Önceki setubına ek Brain Crowe egzantrık mevcut araçta, haftasonu jantları boyaya vericem, bir de herkes kızabilir ama olmazsa olmazım çok ufak müzik sistemim olacak, onsuz yapamıyorum :) İlerleyen zamanlarda maddiyata baglı olarak tekrar bakıcaz :)
Aleyküm selam Ekrem abim çok sağolasın :)
Nerdeymiş hani :D
İnşallah nasip olur :) ileride aracımı gene benim gibi hayalini kuran birine vermeyi düşünüyorum :) bu mutluluk paylaşılmalı :)
Jantlar haftasonu boyaya gidiyor çok teşekkürler :)