Ankara'da olduğu zaman bizim eve yakın duruyodu abi her gördüğümde maşAllah diyodum :)
Printable View
Ankara'da olduğu zaman bizim eve yakın duruyodu abi her gördüğümde maşAllah diyodum :)
Kardo araba cok guzel masallah cok sevindim hayaline kavusmana , yerinde olsam arabanin icini tabanida dahil taba'ya ceviririm :)
Abi malesef o jantları ben eski aracıma almıştım 1,5 yıl kadar önce. Sonra jantların rengi değişti ve arabayı satınca onunla birlikte gitti. Yani MEC'deki jantlar farklı :D Bu arada araca maşallah çok güzel.
http://i.hizliresim.com/MoP27Q.jpg
Sonunda hayaline kavuştun abim çok sevindim senin adına :) Allah kaza bela vermesin kocaman Maşallah :)
Maşallah yavrum.
Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin. Gözü olanın da gözü çıksın :)
Teşekkürler :)
Tam aksine kanka içi siyah istiyordum :) cok sagolasin :)
Çok teşekkürler sağolun :)
Eyvallah kardeşim çok sagolasin :)
Teşekkürler abicim sagolasin :)
MaşAllah çok iyi durumda benimde hayalim sarı bi s2k inşAllah bizede nasip olur kazasız belasız :)
Kardeşim tekrar hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin...
Kardeşim hayırlı uğurlu olsun , kazasız belasız günlerde kullanasın :icon_tup:
Melihcim türkiye biliyordu s2000 sevdanı :) Senin adına çok sevindim Allah Kaza bela vermesin,Maşallah MEC'e
Güzel araba, jantlara acil müdahale etmeniz lazım, yoksa bir anda öncamınızda "farzetki" yazısı çıkar silemezsiniz :)
Kazasız belasız kullanın, en temiz s2000 lerden birini aldınız.
valla motor içi ses bilmem melihim de sen böle bulunmaz detayları bulup görsel yaparsın gibi geliyor . borcunu kazasız belasız sıkıntısız ödemeyi nasip etsin rabbim .böle özel araçların kıymet bilen adamlarda olması güzel daimi olsun .
aaa dükkanımızı ziyaret etmiş bir araç.. inşallah birgün yeni sahibide ziyaretimize gelir... kazasız belasız kullan kardeşim.
İnşallah nasip olur :) Çok teşekkürler :
Allah razı olsun çok teşekkürler :)
Sagolasin abicim :)
Eyvallah Serkan abicim çok teşekkürler :)
Teşekkürler sağolun :)
Bakalım inşallah yapicaz birşeyler kafam rahatlasın da biraz :)
Abi çok teşekkürler gelmek çok istiyorum inşallah kısmet olur :)
MaşAllah Kazasız belasız kullanın.
melihh vurdu gool oldu adamın kalbi temiz maşallah .
iyi yanlar:D
Maşallah , hayallerinizi gerçekleştirmeniz ne güzel :) Kazasız belasız sürüşler :)
Hayırlı olsun :) Bir gün bende hayalimdeki arabalara binebilirim inşallah okurken sizin kadar mutlu oldum :)
Masallah cok güzel bi araç almışsın. Mutlulugun daim olsun. Hayırlı olsun.