Selamlar,
2011'den bu yana 18 araç değiştirmişim. Hep aynı fiyat aralığında arabalarla oynadım (çoğunluğu Lada) en son bir mondeo kazasından sonra yükselme sürecine ara verip tekrar bu tip araçlara yönelmiştim.
Bunlar da tüm aldığım lada'lar
Ve son evlat
Araç 1992 Lada Samara 1500 S. İlk sahibinden olduğunu söylediler, ben de kurcalamadım. Değişen-boya yok. Altında atılan fabrika zift'i, teresonları ve davlumbazlarında bile yer alan lada logolarıyla beni cezbeden araç kendisiBursa'da otobüsten iner inmez galeriye gidişim ve ilk çektiğim fotoğraf. Sağına soluna az buçuk baktım ve direk noterde bulduk kendimizi
Yağ-su kontrolleri gibi ufak şeylere baktıktan sonra direk yola çıktım. Gelirken bagaj kapağının kendi kendine açılması dışında tık demediDirek geldik.
3 gün sonra rot-balans'a gittim. Orjinal jantları duruyordu bu arkadaşın evde, direk onları taktık. Altına filan da girme fırsatı buldum, ilk defa bir aldığım aracın altını görünce mutlu oldum
Bir-iki ufak tefek ayardan sonra tam bir "russian" görüntüsüyle sanayi'den çıktık. Aldığımda üstünde ucuza satılan kırmızı renk direksiyonlardan vardı (gelene kadar gözüm kanadı o ayrı) direk söküp attım ve evde sakladığım 1960-70'lerin momo'sunu kornasıyla filan uğraşmaya vakit bulamadan taktım. (onu da yapmam lazım, baya kornam yok şu anda)
İç döşemeler, göğüs kötü durumda :/ maddiyat şimdilik izin vermediği için yalnızca işe gidip geliyorum ama havalar düzelmeye ve cüzdan dolmaya başladığı anda içi sıfır gibi olacak
Bir şeyler yaptıkça konuyu güncelleyeceğim. Çenem düştüİyi günler.