Çok hızlısın başkanRabbim kaza bela göstermesin iyi günlerde kullan inşallah
![]()
Eğer burada durup daha ileri gitmeyeceksek, niçin bu noktaya kadar geldik?
MaşAllah kazasız belasız olsun..Oem haline dönseniz daha ilgi çekici olur gibi geldi var mı öyle bir düşünceniz..
ALLAH VAR GAM YOK..
Benimde hayallerimin arasında maşallah, araç çok güzel... Benim olmuş olsaydı zkw mercek, biraz yükseltirdim aracı birde m counter jant tek geçerim..Zevkler tabi ki.. Maşallah tekrardan.
34TF3376 D16Y4 RED iES
34LA6012 B16A2 Sedan RED VTi
34YN4748 K4M HB RED Clio
34FFU95 D16Y4 RED iES
34RC7033 M42 RED E36 Coupe-34KV3945 M20B30 E30 Coupe
Allah kaza bela vermesin çiçek gibi maşallah farklı bi tarzı var. jantlar farlar vs. kendice güzel bi hava katmış maşallah. tek takıldığım nokta aynalar o da araç orijinal m olunca gözüme garip geldi şahsi kanaatim onun dışında makina cıncık.
Deliyi Adam, Adamı Deli Eden
Allah kaza bela vermesin. Benim fikrim ayna,basıklık, jantlar, farlar, ön ızgaradaki (yazı), motor kaputunun üzerindeki mandal ? orjinale çevrilebilirse göze daha hoş gelecektir.
Arka çamurlukları güzel yapmışlar. Maşallah aracaBende mspoke jant diyorum. Kazasız belasız kardeşim
Coğrafya kaderdir
tarzını az çok anladım eleştiride kabul etmiyorsun sanırım. Madem görüntüyü çok bozmak istemiyorsun m contour yada orjinal throwing star yakışır bu haline. Aynalarda orjinale dönüş yapıp ızgaradaki logo sökülse kaputtaki mandalda aynı şekilde. birde far fıskiyesi alırsan güzel olabilir(orjinalini) sis iptal kapağıda düşünebilirsin. e36 hastalıktır maşallah kazasız belasız.
Buda eskilerden bi video olsun
Murat Zengin - CAN SIKINTISI (RUF) | Facebook
Konu Rec.O tarafından (24-02-2017 Saat 16:00 ) değiştirilmiştir.
Sana muazzam bi tavsiye vereyim madem camurluk açık ya paraya kıy 8.5-10 rondell m contour lar var ondan tak, ya da 7.5 8.5 m contour al 8.5 ları öne tak 7.5 lara da jantcıda 10 ofset olcak şekilde ofset kaynattır hem cok orjınal ve farklı olur hem de on numara durur , bunun dışında da o böbreklerdeki ac shnitzer yazısı kadar e36 yı basitleştiren başka bişey yoktur onu acilen sök başkanım, son bi tavsiye ön sinyallerin tonunu biraz açarsan araba daha güzel durur
Arkadan itmek harbiden bambaşkaymış....
Bugun kafamın bi anda atması sonucu, bi cila cekiyim arabaya dedim koltuklarını da bi güzel sildim baya temizlendi bugunden bi kaç foto
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)