Ömer hocam eline sağlık. Bir meslekdaşın (teknik öğretmen) olarak tebrik ederim. Harika işler çıkarmışın.
Ömer hocam eline sağlık. Bir meslekdaşın (teknik öğretmen) olarak tebrik ederim. Harika işler çıkarmışın.
Ömer hocam bitmediyse devam edebilir miyiz acaba :D Merinos otoparkı şampiyonlar ligi vallahi sizde orayı kullanıyorsunuz sanırım :)
Maşallah Rabbim, kaza bela göstermesin iyi günlerde kullanın :)
Amin Dostum çok teşekkür ederim =)
Teşekkür ederim iyi yorumların için kardeşim, O biraz aceleye geldi haklısın düşündüm ama zaman olmadı ona yetecek kadar.. Kuru kasadan yürür hale getirmek için 15 gün sürem vardı.. Eksikler yaza inşallah.. Aslında onun içinde bir yanında HILTI 106 GTI+ diğer yanında omerBLN yazan plakalık yaptırmayı düşünüyorum.
Allah daha iyilerini sizlere nasip etsin inşallah sağol dostum =)
Yukarıda arkadaşa da söyledim yazın artık yeni bir plakalık alıp montaj yapabilirim.. Zaman yetmedi o kadarına =) Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için =)
Teşekkürler kardeşim =)
Hahhahaha arıza lambam yanık canım o net =) Teşekkür ederim kardeşim benim =)
Sağolasın kardeşim.. Evet Orçun'la beraberdik tavanı keserkende o sarının çok güzel bir kardeşimizin aracıydı.. İlk 106'sıydı Orçun'un o sarı evet oda sil baştan toplanan bir araçtı.. Valla Fransızlar görse bizi yeniden bant açar araç için =)
Amin kardeşim.. İnşallah yazın binmeye başlayacağım keyifli keyifli =)
Teşekkür ederim çocukluktan sevda var ilk bindiğimde iç geçirmiştim işte istediğim araç demiştim küçüktük o zamanlar.. Mahallede kuyumcu Cengiz Abi vardı siyah 106'sı vardı. İlk 106 zehrini ondan aldık aslında =)
Cansın kardeşim.. Ne demek ben yaptım herkes beğenecek gibi birşey yok ki =) Çıta konusunda inatçıyım kesinlikle parlak seviyorum.. Canlı görsen daha iyi anlarsın kombini.. Biraz da kendi sevdiğim gibi yapmak istedin açıkçası.. Oem filan pek takılmam onlara.. Plakalık konusunda açıklama yaptım yukarıda aynıları geçerli =)
Valla inan gönlümden geçende o Allah hiçbirimizi sevdiği hiçbirşeyden ayrılmak zorunda bırakmasın.. Gücüm yettiğince bende kalır.. Aslında hayalim ilerde evlenir çocuk yaparsam çocuklara miras bırakmak =) Zehri bununla salmak istiyorum onlara da =)
Teşekkürler Hocam =) Teknik öğretmen demek biraz da sanayi havasını seven insan olmalı haksızmıyım =)
Valla şimdilik gelişme oldukça ilave edeceğim =) Eve getirdiğim zaman oraya bırakıyorum evime çok yakın,ama normalde sürekli kapalı garajda duruyor =) İyi dileklerin içinde çok teşekkür ederim kardeşim.. Cümlemize inşallah =)
Ellerinize emeğinize sağlık gercekten insanın kendi emeği ile olunca tadı degeri paha biçilemez olur. İyi Günlerde kullanın
Helal olsun ilk sayfaları okurken bu kadar detaya gireceğinizi düşünememiştim her yeni post ağzımı açık braktı :D Allah nazarlardan korusun Maşallah :) Bu kadar işten sonra sadece plakalık gözüme takıldı onuda açıklamışsınız zaten :)
Vallah baştan sona keyifle okuduğum ender konulardan biri. Hem sana hemde arabana kocaman bir MAŞALLAH... Emeğine eline koluna sağlık.... Allah ağız tadıyla güzel güzel keyfini çıkara çıkara kazasız belasız ve cezasız binersin inşallah.
maşallh insanın kendi ugraşı olupta yürüdügü arabayı görmek kadar mutluluk paha biçilemez benim gözümde inanın insana para verseler bu şekilde hevesle ugraşmaz umarım bu heves bitmez içinizde benim size bir sorum olucak b18 c emmesi hacim büyüklük olarak orj emmesinde dahamı geniş fotolara bakılırsa gözüme küçük geldii..
Güzelmiş konu cidden eline emeğine sağlık bu proje konusuna taşınmalı bence
Dostum sen yerli araba üretirsin.. Ciddiyim:) Ellerine emeklerine sağlık..
Keyfiniz bol olsun. Kendi ellerinizle işlediğiniz örgünün keyfini hiç birşey de alamıyorsunuz. Bende iki tane klasik topladım kendim zımparalayıp kendim boyadım motor yaptım bitirdiğim zaman ki sevinç inanın anlatılmaz iyisiyle kötüsüyle çok başka bir heyecan. Allah yardımcınız olsun emeğinizin keyfini sürmek dileğiyle.
Teşekkür ederim inanın en keyiflisi o zaten.. İlk zamanlar daha da keyifliydi aslında yapamazsın diyenler çoğunluktaydı.. =) Artık vazgeçtiler inatlarını kırdım =)
Sağolasın kardeşim ince detayları tamamen fotoğraflayabilseydim eğer DIY için bir çok konu çıkardı. Dileyen merak eden olursa her konuda da desteğe hazırım..
Keyif aldıysanız ne mutlu bana =) Amacımız zaten eğlenmek bilgi paylaşımında bulunmak değil mi =) Teşekkür ederim iyi dileklerin için =)
Okumanı tavsiye ederim fırsat bulursan maceralar hevesler hepsi orda =)
Valla hocam benim bildiğim sende kendi aracınla uğraşanlardansın anlarsın beni biraz az gitsin ama kendim yapayım olayı her zaman bende baskın çıktı.. Öğreniyorsun tecrübe ediniyorsun bindiğinde de hazzı bambaşka oluyor.. =) B18c5 manifoldun detaylı resimlerine akşam bakayım pcden çıkarsa iç hacmi bir hayli geniş normalde b18 manifoltda ekstra gaz kelebekleri var içinde alt üst devir farkı için üstlerde açılıp yolu kısaltıyor.. Ama onlar iptal içinde şu an hacim çok daha fazla oldu haliyle. Portlar büyük hacim olarak içi baya geniş..
Bakıp bakıp çıkıyorum konuya. Gerçekten ellerine emeklerine sağlık Büyük emek sabır vermişisiniz tebrikler. Antepdeyim bende hiç denk gelmedim hiçbir şekilde aracınıza şaşırdım her cümlede antep geçiyor :) Nacizane fikrim keşke orjinal sunroof olabilirdi demedim değil . Arka plakalık çıkartılıp güzel bir app ve piano black yerler orjinal olursa gerçekten tadından yenmez.
Teşekkür ederim dostum..Yönetimin takdiri taşınırsa güzel olur sevinirim tabiki =)
Sağolasın dostum.. Sorma Devrim Arabalarını izledikçe kahroluyorum hep aklıma gelen şey belki başka bir paralel evrende bizde o fabrikadayızdır.. :(
Amin inşallah yazın keyifle bineceğim.. İnan bana hala inanamıyorum ben bile kendi arabam mı diye.. Bittikten sonra 5 km anca kullandım.. Ne olur yaz gelsin =)
Mehmet Rüştü Uzel'de öğretmenim geçen sene 2.dönem sürekli arabayla gittim geldim okula, evimde yeditepe'de Üniversitenin karşısında sürekli takılırdık arkadaşın dükkanda 27 AR saxo mavi Beyaz 106 gti 27 FG plakalı 06 PT plakalı saxo vts bizim ekip böyleydi ama denk gelmedik heralde..
Sunrooflu vardı önceden bıktırdı arızaları su alması filan istemedim açıkçası.. Bir de gazlamayı seviyorum hafif olsun istiyorum araba. Klima ıvır zıvır ne varsa işe yaramayan iptal mesela.. O sebeple çok özenmedim.. Plakalık yapan biri varsa forumda plexi görüşelim sipariş vereyim =) Aklımda ama yaza daha var diye pek acele etmedim.. Varsa forumdan biri yabancıya gitmesin para =)
Mehmet Rüştü Uzel'de öğretmenim geçen sene 2.dönem sürekli arabayla gittim geldim okula, evimde yeditepe'de Üniversitenin karşısında sürekli takılırdık arkadaşın dükkanda 27 AR saxo mavi Beyaz 106 gti 27 FG plakalı 06 PT plakalı saxo vts bizim ekip böyleydi ama denk gelmedik heralde..
Sunrooflu vardı önceden bıktırdı arızaları su alması filan istemedim açıkçası.. Bir de gazlamayı seviyorum hafif olsun istiyorum araba. Klima ıvır zıvır ne varsa işe yaramayan iptal mesela.. O sebeple çok özenmedim.. Plakalık yapan biri varsa forumda plexi görüşelim sipariş vereyim =) Aklımda ama yaza daha var diye pek acele etmedim.. Varsa forumdan biri yabancıya gitmesin para =)[/QUOTE]
Bende gazimuhtar tarafında gazeteciyim. Çevremin %75 Arabayla oldğu için ne kadar uzak durmaya çalışsakta araba işindeyiz zaman oldukça 7/24 oralardaydım ben kırımızı fr ım vardı 46 kasa 328ci vardı vs.vs. bende evlendikten sonra otomatik o işler bitti ondan denk gelmemişizdir.:)
Özelden yazın app konusunda yapan arkadaşım var yardımcı olayım.
elinize sağlık. bursadaki kaportacıdan mennun kaldınız mı ? hangi semtte ?
Insanmiyiz ? Bu nedir arkadas psikoloji alt ust. Bir solukta okudum valla ve gercekten yaptiklariniza imrendim tebrikler tekerine tas degmesin insallah :)
Maşallah nazar değmesin.
2 appplaka, 2 pleksi plakalık, 2 sticker yapıştırıp emek var bu arabada yazanlara gelsin bu konu.
Elinizi sağlık.