Harika olmuş. Tam tadında.![]()
Maşallah elinize sağlık çok güzel dokunuşlar olmuş. Ama bana eksik kalmış gibi duruyor bir şeyler. Ön tarafın duruşunu bixenon mercekler çok güzel şekilde değiştirmiş ama arka taraf boş kalmış, spoiler yada difüzör gibi ufak tefek şeylerle o yumuşaklığı alırsanız bence bu halinden çok daha başarılı olur. Jantlar çok yakışmış. Nazar değmesin.
Arabaya söz yok herşeyi ile maşallah lakin 230 lira para bu arabaya çok gibi geldi bana..
tam tarihini hatırlamıyorum ama sanırım en son yapılan aöf sınavıydı okul önünde sizinle yan yana park etmiştik, o zamanda bolca maşallah demiştim şimdide eksik etmeyelimmaşallah kazasız belasız fazlası ile güzel dokunuşlar olmuş
Allahım bu nasıl bir güzelliktir o jantlar için böbregimi satarım masallah tekerinize taş degmesin
Çok tatlı olmuş maşallah![]()
'01 VK 106 GTI
'17 B Fiorino Premio
'98 AY 106 GTI
'97 LC Civic 1.4 IS
GNL Garage
Maşallah gerçekten çok iyi..
Motor 1.4 mü? Keşke manuel olsaymış) fiat yarı otomatik konusunda baya bi geride çünkü: D
Bide abarth tampon şart gibi..
maşallah kardeşim araba motor ne kaç model_? artıları eksileri yapılcakları az dha yazarsan süper olur
Kazasız belasız cezasız
Çok başarılı olmuş.Acaba bu hale getirmek ne kadara mal oldu.(Özelden de yazabilirsiniz sakıncası yoksa öğrenmek isterim.)
Çünkü abarth versiyonu cidden güzel para.
Bir de bu aleti nasıl bir yerde saklıyorsunuz.Garajsız çok meraklı gözlere ve ellere maruz kalabilir.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)