Teşekkürler![]()
Maşallah. Ben kusur bulamadımAma Style 32 ile de görmek isterdim ki benim kafamda oluşturduğum E36 hep o şekilde..
![]()
Tabanway..
Maşallah havanın güzelliği bütün 36lara vurmuş anlaşılan ben de 3 hafta aradan sonra biraz şımarttım dün![]()
Real men use three pedals !
Supercharged e36coupe
Arkadaşlar merhabalar![]()
Haftaya periyodik bakım ile başladım. Luqui moly 10v40 mos2 kullandım ve çok memnun kaldım eski yağ ile arasındaki farkı bariz fark edebiliyorsunuz. Motorun çalışma sesi bile değişti diyebilirim. Alt devirlerde ufak bir cansızlışım vardı benzin filtresi değiştikten somra oda gitti gaz tepkimesi ve ivmelenme daha güzel.
Bunlarla beraber biraz sıkıntıdan biraz meraktan katalizatörü söktüm ve ses videosunu ekledim. Şimdilik baya tatminkar özellikle cold start ve üst devir bandındaki ses efsanedaha detaylı bir video en yakın zamanda çekicem.
![]()
Aracınıza maşallah düzgün kalan yegane e36'lar dan. Rengiyle düzgünlügüyle fabrikasyon M paket oluşuyla beni kendine hayran bıraktı.![]()
ben beğendim sesi çok tarzım olmasadakat. yerine susturucu taktırdın mı?
Masraf konusunda durum ne pek bir bilgim yok kulağıma gelen bilgilerden dolayı bi çekingenliğim var fakat çocukluk hayalimdir, ilerde imkan el verirse temiz bir e36ya sahip olmak isterim. Aracınızda çok güzel maşallah![]()
Beğeniriz tabimaşallah, kaldı mı böyleleri!
En sevdiğim Bmw kasası diyebilirim e36 için.Aracınız çok güzel ve bakımlı duruyor.Arka tampondaki kamera deliği sanırım ama ekran göremedim.Gizli dikiz aynasında olan vs. birşey mi acaba? Biraz göz tırmalıyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)