Arkadaşlar, yaklaşık iki yıldır paylaşımda bulunmuyordum;
forumu takibi hiç bırakmadım ama hem iş hayatım hem de evlilik hazırlıklarım derken uzak kaldım paylaşımlardan.
Şimdi ise son aracımı paylaşmak istiyorum sizlerle, öncesinde ise yakın geçmişe ufak dokunuşlar yapacağım.
İlk olarak RM plakalı A3'üm ile başlayacağım;
konusunun linkini buyrun: http://www.techturkey.com/forum/otom...tml?highlight=
bu güne kadarki en kıymetlimdi.
e tabi en çok da sattığıma pişman olduğum arabam.
iç ve dış Sline + daytona grisi + 5lik H&R yay..
e tabi bir de en özel günümüzü süslemişti...
Sonrasında eşim için bir araba arayışına girdim ve birazda kendi hevesimi olaya dahil edip Ankaradan düzgün bir w204 C250 buldum.
ilkten eşimi ikna etmem zor oldu ama arabayı gördüğümüz gün içine sindi. aldık geldik.
1.8 Turbolu, 204 hp..
Garajımızın çoştuğu günler..
Gelzaman git zaman, hem evlilik hem koca bir evin baştan aşağı tadilatı falan derken 2 araba + 2 motor maddi olarak zor geldi arkadaşlar.
İnanın kara kara düşünüyorum ve hiç birini satmak istemiyorum.
bir türlü karar veremiyorum da hangisini satacağıma.
en son eşimle bir karar aldık ve dedik ilanları açarız, hangi araba satılırsa diğerine binmeye devam ederiz.
Durum böyle olunca A3 ilana koyduğumuzun 5. gününde satıldı.
İşte o günden sonra hüzün başladı bende hala tadı damağımda ve tekrardan aynı arabaya sahip olma umudum var.
Mercedes ile günlerimiz geçerken eşim bir gün ben A1 istiyorum dedi.
Ben şaşırdım tabi baya..
Ufacık, şehirin içinde rahat edebileceği, trafikte aralara derelere kolayca dalabileceği, park sorununu azaltacak ufacık bir araba istediğini belirtti.
E tabi bir de Mercedes'in yakıt tüketimini de göz önünde bulundurunca bende hayır demedim ve bayi bayi gezerek A1 aradım.
Bulduğumuz bütün A1 ler neredeyse jant kapaklıydı.
1.6 tdı 116 hp S tronic ama donanımlar yerlerde.. fiyatt da yaklaşık 100.000 TL
Kartal doğuş oto'da 4 aydır satılamayan bir A1 buldum sonra, Sline donanımlı metalik bordo renkli..
snroof+xenon+17 jant+spor koltuklu
gel gelelim fiyatı duyunca gözlerimiz yuvalarından fırladı.. 136.000 TL
ama bozdum niyeti alacağım yavruyu.. ne de olsa içimizdeki audi sevgisi bambaşka..
kapora ödemeye niyetlendim ve evden yola çıktım.. nerden estiyse bir rüzgar beni ataşehir borusan'a sürükledi.
dedim ben niye hiç mini bakmadım
Yıllardır aklımda olan, hep acaba benim de mini'm olacak mı diye düşündüğüm bir şeydi.
e tabi mini fikri eşimdin de oldukça hoşuna gitti.
oturduk konuştuk satış temsilcisiyle ve keyfimize & zevkimize göre bir aracı da bulduk (ufak bir eksikle maalesef).
pazarlığımızı da yaptık, anlaştık ve hayırlı olmasını ümit ederek bayiden ayrıldık..