Beni heyecanlandırıyosun bak.. Hedef ben miyim?![]()
Konu Sleeper tarafından (10-05-2021 Saat 01:58 ) değiştirilmiştir.
Renault sport
1 yıldan fazla bir zaman sonra anca güncelleme yapma fırsatım oldu. Öncelikle araba hazır olduktan sonra yazılım yapılıp bitirecektim fakat herşey bittikten sonra tam istediğim gibi olmadı, öncelikle vvt aktif olmaması ve stabil çalışma sorunları canımı sıkıyordu. Klima açılınca rolanti dalgalanmaları, basınç sorunu gibi şeylerden nasıl kurtulurum diye düşünürken, harici beyin kullanırsak nasıl olur diye düşünmeye başladım. Bu sırada araca çok fazla binme fırsatımda olmadı totalda 2K km süremedim, işim gereği otoparkta yattı uzun bir süre. Harici beyin işini araştırmaya başladım, yurt dışında yapılan uygulamalarda yapılan işlemler hakkında bilgi toplamaya çalıştım fakat pek bişey elde edemedim. Sadece bir kaç tesisat fotoğrafı bulabildim bunlara bakarken takip ettiğim belkide hepinizin bildiği ssworks Serhat ile iletişim kurdum. Ne istediğimi söyledim ve daha önce hiç Megane tesisatı yapmamasına rağmen üstesinden gelebileceğini söyledi.
Arabayı teslim ettik ve serüven başladı..
Renault sport
YouTube'da izledik gayet güzel olmuş gözüküyor. Güle güle kullanın.
Bülent abi EcuMaster Black kullandılar videoda.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Aracı teslim ettikten sonra anahtar bozuk olduğu için ilk iş onu yaptırmak oldu. Eller serbest özelliği olduğu için kopyalamak yerine tamir ettirmek istedim. Bu arada harici beyin ile kontak arasındaki bağlantı marş ve stop etme gibi sorunları nasıl halledebiliriz diye düşünürken Serhat’ın uzun süren araştırma ve çalışmaları sonrasında hepsini çözdüğünü söylemesinin ardından çok mutlu oldum. Çünkü bayadır kendi beyni olmadan ne yapabiliriz diye düşünüyordum.
Şimdi sıra tesisatı ayıklamakta
![]()
Renault sport
Mrs için harici beyin ve tesisatı kurcalamak hep en korkulu rüyam olmuştu. Tecrübeli adam bulamayıp altından kalkamayınca sıfır tesisat alıp taktım tüm sorunlarım düzeldiydi.
Başarılar dilerim.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
EcuMaster Black kullandık
Renault sport
Teşekkür ederim. Şuan için gayet güzel, yavaş yavaş güncellemeleri paylaşacağım.
Renault sport
Yakında video yüklerim, şuan için 0,8 basıyoruz vakit olunca paylaşım yaparım kısmetse
Renault sport
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)