Herkese selam, bindiğim 5 civic den sonra ve piyasanın da bu halini görünce artık almam diyordum, ama yine nasip oldu.
Yaklaşık 2 yıldır arabasızım,ve son 3 aydır da araba arıyorken 18-25 bin bandında başka hoşuma giden içime sinen araba birtürlü olmadı, ve civic de en sevmediğim renge sahip bu civic çıktı karşıma ilanlarda, eski hali inanımaz çirkin ve bakımsızdı (eski fotolarının olduğu flash kayboldu o yüzen koyamıyorum) , hep ilandaki resimlerde güzel durup gittiğimde patates çıkan arabalarla karşılaştığım için bide bu çirkin kral a gideyim anasını satayım dedim, gittim inceledim kullandım ve çok içime sindi, kusursuz ve hatasız bir araba değil ama benim gönlümü kazandı.
son civic im olan (35 R 1035 Civic EG) sattıktan sonra bütün arabalarımda yaptığım hatayı yapmayacağıma kendime söz vermiştim, 5 lira param varsa beşinide arabaya verip sonra cepte para olmadan hayal dünyasında araba yaptım hep, sonra maddi imkansızlıklardan sattım hepsini. bu sefer 5 liramın 3ünü arabaya verdim, 2sini de kafama göre yapmak için harcadım, ve ortaya aşağıdaki gibi bi çocuk çıktı.
Her bireyinde ayrı ayrı araba olan zengin bi ailenin 5 yıl önce 140binde alıp şuan 168binde olan,bolca kapalı site otoparkında yatmış, muyanesi bile olmayan tozlar içinde bakımsız bi çocuktu, ailenin ne bu arabaya nede parasına ihtiyacları olmadığı için ilanda gördükten sonra iletişime geçmem gidip görüp almamda bir o kadar zor oldu, ilan mesajlarına ve telefona bakmaya üşenen,satışla expertizle bile burun kıvırarak uğraşan tipler, çekip aldım ellerinden, ayrıca renkte oldukça güzel
98 Model CİVİC 1.4İS Otomatik (yeşil olduğu için adını GÖDEN koydum)
![]()