Konu silindi
Ben alırken böyle güzel renkleri yoktu maalesef, istesende çok bekliyordun. Çok kaliteli duruyor maşallah. Güle güle kullanın.
Tango-1 never dies.
Desire red renginden sonra en güzel renk bu bence. Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesinSimetri hastalarının kulağınızı çınlatmaması için arka plakayı ortalalanmış şekilde takın
![]()
Hayirli olsun,renk cok iyi masallah![]()
91' E34 M50B30 Avus blue
98' E36Cp Cosmosschwarz
05' E46Touring Titan silver
08' E90 335D Sapphire black
02' E46 M3 Individual Cabriolet
Maşallah kazasız belasız günlerde kullanmanız dileğiyle, ben de Clio'mu satıp Leon almayı düşünüyorum. İlk izlenimlerinizi paylaşabilir misiniz?
megane gt line rengi gibi güzelmiş rengi. kazasız güzel günlerde kullanın. hayırlı olsun
saygılar
Punto Evo Mjet - ANKARA (Sold)
Bravo 1.6 120Hp Sport Style Dua.(Sold)
Passat Variant 16 1.6 TDI DSG Highline...
Hayırlı uğurlu olsun. Makyajlı kasanın güzel renklerinden biri. Ekstra bi donanım yok sanırım araçta mahsuru yoksa kaç paraya geldi acaba ?
FR candır kazasız belasız kullanın. Renk güzel yalniz vakit kaybetmeden seramik yaptırın ve kapı kollarının iç kısmına açarken tırnak cizmemesi için şeffaf folyo yaptırın.
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Maşallah, renk efsane duruyor kazasız belasız..
hayırlı olsun çok yakın arkadaşımda da 2016 modeli mevcut gerçekten çok zevkli bir araba ve aftermarket ürün yelpazesinin geniş olması için bile alınır
Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın inş. Arka plaka sanki sola yanaşmış. Kim taktı o plakayıPara almak için mi yapmışlar. '' Abi plaka yamuk duruyor ''
Renge bayıldım gerçekten maşallah. Bence kesinlikle orjinal kalmalı. Sağ soldan çift egzozlu Leon FR görmekten gına geldi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)