Bayramdan uc bes gun snr Ist da olmayi planliyorum yansin mangallar @SULTANOGLU @day_walker
Bayramdan uc bes gun snr Ist da olmayi planliyorum yansin mangallar @SULTANOGLU @day_walker
@XoR icine etti konunun geride kaldi bu post
Selamlar herkese,
Instagramdan fln yazanlar oluyor abi nasil yaptin, nasil gidiyor Florida fln diye. Buradan kisa bir ozet gecmek istedim 2018 ile ilgili.
Maddi ve manevi olarak zirve yaptigim yil oldu 2018. Amerikaya ilk tasindigimdan beri aklimda olan Fort Lauderdale tasinma fikrini nihayet gercege donusturdum, hemde calistigim sirketin dunya uzerinde sahip oldugu ( franchise degil ) birkac otelinden birine transfer alarak. Zaten basladigimin ikinci ayinda fln bar egitmeni olarak terfi aldim. Su an kendi calisma programimi kendim yapiyor gibiyim. Haftada 30-32 saat calisarak daha once kazandigimin yaklasik %40 fazlasini kazaniyorum. Calisma saatlerim mukemmel, istedigim zaman sabah istedigim zaman aksam calisiyorum, genelde haftada 3 gun off alarak.
Sehir mukemmel. Surekli yaz zaten, kis yok. Hergun 25+, hemen hemen hergun gunes vs..
Hergun sahile kosmaya iniyorm, kopegim var onunla vakit geciriyorum. Arada yuzmeye fln.
Sosyal yasam cok iyi ve ucuz. Gece klupleri, barlar cok canli ama zaten barda calistigim icin eskiis gibi pek bara, klube cikmiyorum. Evde arkadaslarla vakit gecirmek cok daha keyifli oluyor.
Turk arkadasim hala yok. Yani buraya tasinmadan once biriyle tanismistik ama calisma saatlerimiz farkli oldugu icin daha bi gun disari cikamadik beraber. Sadece trafikte fln denk geliyoruz.
Miami dibimde ama bir kere oy kullanmak icin bir kerede bir arkadasim geldi Tr den onu gormek icin gittim onun harici cekilir dert degil oraya gidip gelmek. Trafik berbat, pahali ve hep turist .
Ilk tasindigim hafta barima gelen biriyle tanismam tabiri caizse hayatimi degistirdi. Sagolsun sayesinde hayalini bile kuramayacagim araclari kullanma sansim oldu. Actigim konularda fln gordunuz zaten hepsi Onun araclari.
Yine sagolsun sayesinde akla hayale gelmeyecek , ultra, uber partilere davet edildim ve halada ediliyorum. Tanistigim herkes milyon & milyar $$$$ lik, ozel jetleri, yatlari firmalari olan Florida sosyetesi tayfa. Hic kimseden bir Misirli kalp cerrahi haric aa sende kimsin ne isin var burada tarzi bir yaklasim gormedim, herkes gayet cool
Iki hafta sonra Arizona da Amerikanin en buyuk auction ina VIP davet edildim yine Tom emmi sayesinde . Insallah guzel birseyler alacagim.
Hali hazirda tesla model x, model s ve 1993 cadillac allante istedigim zaman kullanabilme sansim var, eleman tam bizim kafada. Aliyor araclari tepe tepe kullaniyor.
Tasinali tam 7 ay oldu ve bu sure icinde hem sosyal olarak hemde otomobil tecrubesi olarak tum hayatim boyunca yasamadim.
Uzun lafin kisasi hersey bekledigimden cok ama cok daha guzel gidiyor. Allah bozmasin ve Allah isteyen herkese daha iyilerini nasip etsin.
Herkese mutlu yillar.
Yusuf U.
Konu turbo&quattro tarafından (27-12-2018 Saat 20:13 ) değiştirilmiştir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)