ben bu arabayı bir sokak üstte görüyorumŞaka bi yana maşallah ve düzgün bir egzos sistemi dışında acele işi yok
![]()
ben bu arabayı bir sokak üstte görüyorumŞaka bi yana maşallah ve düzgün bir egzos sistemi dışında acele işi yok
![]()
okanım headersı taktım 51 lık boruyuda koydu bıtek sonu koymuyorum sımdılık ama sımdı kafamda bı soru var 51 lık borumu ıı 60 lıkmı bende bızım bı alt sokakta sureklı bı bordo araba goruorm ya cok guzel.![]()
orjinal jantları bile bu replika vti jantından daha iyi duruyor.araç çok tatlı maşallah.polis amcalarla mümkün mertebe az karşılaşman dileğiyle![]()
arac cok guzel.bence kirmizi type-r logolari ile yeni plakalari iptal et daha hos dururapp falan herkeste war oldschool olsun bu plakalarla
![]()
bence spoon deilde füme renk enkei rpf1 ler süper durur 16" olarak.
plakalar böle daha güzel hakkaten oldschool, typer style kırmızı logolar bana göre sırıtmış![]()
tüm yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar plakaları olmazsa boyatıcam tekrar guzel bi işcilikle guzel bı plakalıkla barısınkı gbı ızgaraya takıcam...
maşallah. güle güle kullan.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
aracı bende autoshow girişinde görmüştüm gerçekten çok temiz bi si maşallahı var renk olarakta çok güzel inşallah yapacaklarından sonra güzel olacak ama bilal abide siyah spoon takıcam diyo renklerde aynı o nedenle lewo rolla nın dediğini bi düşün bence şahsen ben rpf 01 leri si a çok yakıştırıyorum..
rpf 01 ı bende cok begenıorum ama takarsan 16 takmak lazım onuda b16 swapyapmadıımsutrece yada turbo koymadıımsurece 16 jant takmayı dusunmuorm o yuzden ılk tercıh sıyah spoon ıyı yorumlarınız ıcın cok cok tesekkurler arkadaşlar daha ıılerı sızın olsun inşallah...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)