Arkadaşlar merhaba
Uzun araştırmalar sonucu çok istediğim mini cooper countryman all4 S aracımı aldım.
Yakıt endişesiyle 2 çekerini de almayı düşünmedim değil. Daha sonra bir yakınımın all4 aracını kullandıktan sonra yakıt endişesinin yanlış olduğunu farkettim.
E87 1.16 i aracımdan az yakıyordu hemde gazlamayla bile 1.16 dan sonra çok etkilemedi.
85.000 TL ye kadar araba bakıyordum ki bu rakamlarda ya km yüksekti yada 1-2 parça hasarı vardı.
Şans eseri bu araç benim alacağım aracı netleştireceğim gün ilana düştü ve bağladık. Bu aracın ufak bir lokal boyası var 2012 model 76.000 km de
Araçta Cam Tavan - Visual Boost Ekran - Bi Xenon - Siyah Parçalı Jant var. Yanlış hatırlamıyorsam Chili paket .
Deforme olmuş yeri yada dış kozmetiğinde bir kusuru yok.
Önceki sahibi şeritleri sökmüş. Bir arkadaşım yeni şerit yaptı ama ben tekrar şeritleri değiştirmeyi düşünüyorum.
Önceki sahibi egzoz uçlarını büyütmüş ki bence çok güzel olmuş.
Birde orta susturu iptali yapmış ki tadından yenmiyor
Bu arada makine çok keyifli istemsizce gülümsemelere sebep oluyor gazlayınca. Patırdaması da ayrı keyifli.
İç-Dış yeni fotoğrafları yakında eklerim. Bunlar ilk günün fotoğrafları
Bu arada yakıt tüketimi şu şekilde ; Bursa Balıkesir arası sabit hız 110-120 bandı . Zaman zaman 130-140 yağışlı bir hava 6.9 litre
Şehir için sakin sürüş 9.8 litre, Şehir içi ara ara gazlamalı sürüş 11-12 litre arası.
Bugün bakım yapıldı bakımdan sonra azda olsa değişim olacaktır.
Bakımını yaptık ve bakımın parça maliyeti 300 TL
![]()