Evet arkadaslar...
Bazi arkadaslarin bildigi uzere, Amerika'da araba isi yapiyorum...Turkiye icin ruya dedigimiz bir cok arac burada standart, ucuz yada aslinda ruya degilmis, bunu goruyoruz... Galeriye gelen araclari paylasmayi pek etik bulmuyorum. Onlar ticari araclar bizler icin ve 'bakin neler var' olayi biraz gorgusuzce geliyor benim gibi bir araba asiginin gozunden...Lakin 20li yaslarda ic gecirdigim araclar, anisini olan makinalar yada ah keske dedigim ve duygusalligi olan araclari gordum mu 2-3 haftaligina bile olsa hemen aliyorum ve o tecrubeyi yasamadan gocmek istemiyorum...
Buda onlardan birisi...
Daha once S60R manuel, ML550, Chevy G20, e550, mazday6 v6, bol miktarda xc70 ve V70 vs vs ederi cok olmayan ama zamaninda ah keske dedigim araclari ticari olarak degilde, sirf istedigim icin almistim...
Simdi sirada 2002 c32 AMG
Lastiklerinden ve muayenesinden anladigimizaa gore arabanin 2013-2014 gibi bir garaja cekildigini yorumluyoruz... Bu benim gercek anlamda ilk AMG arabam. Digerleri amg paketti...
Speclerine baktigim kadariyla 0-60 5snden daha asagida, 0-400 13.4 civari gosteriyor...
Araba gercekten cok iyi gidiyor... 19 yillik bir perfomans arabasinin stock halde olmasi ve fabrika verilerini veriyor olmasi, Amerika gibi arabanin degersiz oldugu ve en ufak bir kazada cope atildigi bir ulkede onu daha da degerli kiliyor benim gozumde...
Neyse resimlere gecelim...
![]()