Ozanım Allah utandırmasın kardeşim nihayet gördük bu güzelliği sayende. Bir eşini daha yapabilecek kimsenin olmadığını bilmek açıkçası üzüntü verici. 3 hafta sonra kısmetse izmirdeyim. Görüp biraz sevmek isterim bu güzelliği![]()
![]()
Ozanım Allah utandırmasın kardeşim nihayet gördük bu güzelliği sayende. Bir eşini daha yapabilecek kimsenin olmadığını bilmek açıkçası üzüntü verici. 3 hafta sonra kısmetse izmirdeyim. Görüp biraz sevmek isterim bu güzelliği![]()
![]()
Maşallah, emeğinize sağlıkaklımı çelmiyor değil şu araç
![]()
eskileri iyi durumda görmek çok sevindirici. keyifle binersiniz
maşallah
roll yapma şansınız varsa
typer cupra gti kanatllılar deneme şansınız olursa
bol bol video atında
piyasa bir kendine gelsin![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
elinize emeğinize sağlık çok güzel olmuş, fakat bi sorum var arabanın ayarı ankarada us performance tarafından yapıdı diye biliyordum hiç bahsetmemişsiniz
Erencim esasında baya oldu biteli ama ben iş için sürekli yurtdışına gidip geldiğim için anca çekim yapılabildi
Eyvallah,teşekkürler
Teşekkür ederim
Teşekkürler
Sağol uğurcum.Burdan sen ve ekibine tekrar teşekkür etmek istiyorum.Çok güzel bir iş çıkardınız.Video editlemesinin bitmesini bekliyoruz
Teşekkür ederim
Teşekkürler
Doğrudur ilk TR'ye sokan Ethem Genim..Teşekkür ederim.
Güzel bir keyif ama trafik polislerimiz sağolsun vizesi evrakları tam olsa bile sorun çıkarcağından dolayı pist harici pek dışarıya çıkarmıyorum aracı... Teşekkür ederim.
Eyvallah serdarcım
Video gelecek kısa bir zaman sonra,edit aşamasında..Teşekkür ederim.
Eyvallah teşekkür ederim..
Benimde çok hoşuma gidiyor bu şekilde.Dergi sağolsun çok güzel iş çıkardı.Teşekkür ederim.
Teşekkürler. Specleri koyduk yazıda ordan bakabilirsiniz
Aynen bu arabayla 14-15 yıllık bir hikayem var.Teşekkürler
Eyvallah Koray abim çok teşekkür ederim.Evet üstteki postta yazdığım gibi 14-15 yıllık hikayem var bu arabayla ama artık hikayenin sonuna geldik sanırım.iş gereği yurtdığına gidip geliyorum.ilgilenemiyorum arabayla...
Sağol abim çok teşekkür ederim.Tabiki gel her zaman beklerim...
Teşekkür ederim..
Eyvallah teşekkürler
Sağol kardeşim çok teşekkür ederim..Koray abiye de yukarda dediğim gibi iş gereği yurtdışına gidip geliyorum sürekli.Pek ilgilenemiyorum araçla.Olursa atarım tabiki neden olmasın.Ama roll'den çok pist için hazırlandı araç.Pistte güzel zamanlar çıkardık zaten..Roll de olmaz demek değil tabiki![]()
Konu xxozanxx tarafından (21-06-2018 Saat 16:20 ) değiştirilmiştir.
Maşallah ciddi emek harcanmış ve karşılığı alınmış.
Kazasız belasız sürüşler dilerim..
/// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI
Aracın eski hallerini biyerlerden hatırlıyorum
Specler konusunda bütün detayları olduğu gibi yazıp setup’ı ortaya çıkarmak istemiyorum açıkça.Dünyada hiç yapılmamış birşeyi binbir emek ve zaman harcayarak yaptık.
Örneğin;aylar boyu olan denemelerimizle bulduğumuz turboyu şak diye söylemek istemem.Tam istediğimiz gibi olması için tek olsun twin olsun 6 tane farklı turbo denedik,erken gelsin ve maximum güç alabilelim diye..Ve bu örnek sadece turbo için.Diğer birçok parçada da çok farklı kombinasyonlar denedik.Sonuçta bir type-r yapmıyoruz,şunu tak şunu tak 500 hp olsun gibi..Sakın yanlış anlaşılmasın bunu kötülemek için söylemedim. Type-r motoru elbette çok verimli ve önü açık bir motor,yanlış anlaşılıp gereksiz polemik çıkmasın sonra.Sadece dünyada yüzlerce örneği olduğu için setup konusunda yapması nispeten daha kolay demek istedim.
Bu arada ölçüm mustang dyno üzerinde yapıldı.Ve Maxi Megane altyapısı olduğu icin motoru üst limitlerde deneyebildik.
Konu xxozanxx tarafından (05-07-2018 Saat 00:00 ) değiştirilmiştir.
Konu xxozanxx tarafından (05-07-2018 Saat 00:23 ) değiştirilmiştir.
Hazır girmişken otoparktan birkaç güncel foto ekleyeyim.
![]()
Maşallah
Elinize sağlık, kesenize bereket. Muazzam bi proje olmuş.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)