Selamlar TechTurkey Ailesi
Araba biraz hor kullanılmış biraz eksikleri var buda benim uğraşmam için bir fırsat aslında
Aracı 70 binde aldık kaporta dışında herşey yolunda![]()
Eksiklerimiz sağ çamurluk teker arkasında vuruk var arka sağ çamurluk stop altı tampon üstünde bir vuruk var ve
sarkmış bir öntampon![]()
![]()
Anne tarafı Bursada oldugundan dayım gidip baktı bizde gidip aldık
Aldığımız ilk gün ne kadar fırçalı yıkamadan nefret etsemde yaptık bir hata bir seferliğine
Araç kavgadan çıkmışa benziyor aslında kısa sürede görüntüyü toplamaya gayret göstericem
Aracın 1.2 olması beni biraz geri adım attırdı başta ama hiç tüp takılmamış olması kilometreninde düşük olması biraz cazıp geldi kötüde gitmiyor açıkcası kasa hafif güvenlik anlamdında pek bişey olmadından kaldırıyor
kasayı
İlk iş plakalıklardan kurtuldum içini dışını motorunu altını yıkadım can sıkıntısından
bu arada amerikan park yok dörtlüler açık cektim yapılacaklar arasında oda var ama
Jantlar çok çirkin en kısa zamanda kurtulmak istiyorum aslında Speedline tarzı 106 lara takılan jant gibi bir jant bulursam direk yapıştırıcam ince yanak lastıkle zaten lastiklerimiz kış lastiği adanada yaşıyorum kar yere inmeden havada eriyor lastiklerdende kurtuldukmu birazda kaporta işleri var onlarda hallounca bi far karartma sis laguna lip jant lastik önden lastik hizasında basıp orjinal tip paçalıkları yapıştırdımmı tam anlmıyla apaçi kabilesine kabul edilirim diye düşünüyorum
![]()
Vakit ayırıp okudugunuz için teşekkür ederim![]()