Maşallah kazasız cezasız...
Kayseride mahallemde bir tane görmüştüm cool cok cekici ve özel duruyordu buda öyle görunuyor,ayni araç olma ihtimali varmi![]()
Maşallah kazasız cezasız...
Kayseride mahallemde bir tane görmüştüm cool cok cekici ve özel duruyordu buda öyle görunuyor,ayni araç olma ihtimali varmi![]()
ER134 Rover 25 1.8 // VL332 Taunus GT 1.6 // DY541 Marea Liberty 1.6 // RR904 Rover 75 Connoisseur SE 2.5 // ABP874 Rover 45 Club 1.6 // RR061 Vw Jetta Comf. 2.0TDİ
Gayet sade ve şık maşallah kazasız belasız
BMW E90 320d LCI
Maşallah çok tatlı dokunuşlar yapmışsınız, bende 2 sene bindim 2005 modeline çok keyifli ve dikkat çekici bir araba gerçekten, konusu var forumda. Filtre yoksa kesinlikle açık hava filtresi takın efsane bir ses veriyor her yerde basasın gelir![]()
Circassian
Çok merak ettiğim almak istediğim araçlardan biridir. Performansı yakıtı yol tutuşu falan nasıl bunların ?
Araba 2 senedir bende dediğim gibi, motordan başıma hiç bi sıkıntı açmadı, performans olarak aynı speclerdeki hondaları vs şaşırtıyo yaniyol tutuşu çok iyi değil virajlarda korkutuyo, yakıtı da güzel üzmüyo.
Ben farklı olduğu için de seviyorum bu arabayı, artık hondayı corsayı heryerde görebiliyoruz zaten.
Maşallah çok güzel duruyor![]()
Far karartma ile ayna kapakları ve jantlar tungsten gri yada gunmetal olursa çok güzel görüntü yakalanabilir. birde paçalıkları sökerseniz araç çok daha diri durur![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)