20/10/2019 pazar günü istanbul parkta gördüm maşALLAH çok güzel duruyor araç kazasız belasız sürüşler.
Aracımızın artık videosu da var
İzledim sabah kahvesiyle, çok keyifli olmuş. Benzinli farkını da görmek açısından güzel.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
hocam iyi forumlar tekrar eski bir forum yazılarını hortlatmak uygun değil ama aklımı yiyip bitiren bir soru var bunu arkadaşınızında aracın sahibi olmasından ötürü soruyorum. Farkettiniz mi bilmiyorum ama arkadaşınızın vrs şuan tekrar ilanda ve ben gerçekten talibim baya istediğim araç ama sizin eski forum yazılarınızı'da okuduğumdan biraz endişeleniyorum. Kendim ve annemin kullanması için alıcam. Annemin elindeki 2017 1.2 tsi poloyu satıp geçmeyi düşünüyoruz. 1.2 tsi motor baya bi başımı yaktı kayış tamirinde ve map sensörü konusunda hatta ufacık bi sağ gündüz farı yüzünden tüvtürk ile akraba olucaktım son anda kurtardık payı. Annemi işe bıraktıktan sonra bende işe gitgel yapıyorum ama akşamları arada bir aracı alıp zorlamak istiyorum. Olduğum yer hatay'da ve mersinde tanıdığım eli yüzü düzgün 2.0tsi ustası var ama modifiye gibi bi isteğim yok poloya st1 yapmıştım 130bg ile baya uçuyordu tabi arızaları ile beraberde uçuyordu o yüzden stokta kalmak benim için mantıklı hem stok hali ile bile çok araç üzeceğine eminim
.Lakin korktuğum taraf aracın başımı ağrıtıp birde üstüne annemin başımı ağrıtması sizin hızlı günlerden sonra biraz bizim elimizde sakin bir hayata geçicek
bu araçta bildiğiniz herhangi bir sorun varmı? bunu detaylı bir şekilde açıklayabilir misiniz? ve size göre bu topa girilir mi? (bu arada aracı kaplamayı düşünmüyorum sprint yellow gibi ikonik bir renge ayıp olur)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)