Merhaba arkadaşlar eski aracımın fotoğraflarını buldum ben de tanıtım amacıyla almak isteyenlere aracı tanıtmak istedim. Öncelikle fotoğraflar ile başlayalım.
200 HP - 300 Nm tork
2.0 T4 ( 2001 ve sonrası üretilen makyajlı kasalar 2000cc hacimlidir ve 4 silindirli turboludur. Bu nedenle 1.9T4 ve 2.0 T modelli motorlarla karıştırılmamalıdır)
0-100 km : 7.3 sn -8 sn
Yakıt tüketimi : Şehir içi-max13lt benzin-şehir dışı 6.8 lt benzin
max hız 235 Km/h ( Fakat kadranı hiç zorlanmadan sonuna kadar getirdim ve araç hızlanmaya devam etti )
Prins Lpg kiti: Motorla son derce uyumlu Hollanda pazarında lpg çıkışlı modelleri vardır. O zamanın lpg fiyatları ile şehir dışı 16-18 krş- Şehir içi ise 20-24 krş yakıyordu.
Kullanıcı deneyimlerim
Arabayı düzgün c70 bulamadığım için almıştım. Cidden son derece seri güvenli bir araç.Biraz uzun olmasından dolayı virajlarda çok beğenmedim.Fren sistemi bence yetersiz daha iyi olabilirdi. Koltuk ısıtması elektirikli koltukları ve aynaları bugün 180.000 tl verdiğiniz araçlarda bile yok. Sağlamlık açısından inanın sizi güvende hissettiriyor. Volvo kullandığınızı kesinlikle anlıyorsunuz.Benim kullandığım araç 4 ileri otomatik vitesli olan modeldi ve vites geçişleri cidden mükemmeldi bana asla sorun yaşatmadı.Sunroof lu olması bambaşka bir hava katıyordu.Fabrika çıkışı 16''BBS jantları aracın ne kadar agrasif olduğunu zaten belli ediyordu ve donanım her zaman hoşuma gitti. Zaten bbs in jantlarını hep sevmişimdir. Bu arabadan sonra e46 bmw ye bindim görüntü olarak çok güzeldi ama aradığım ruhu bulamadım ve vazgeçmiştim arabadan. Görüntüsü ufak dokunuşlarla orijinalliğe sağdık kalınarak biraz daha güzelleşebilir. Bence çok asil bir araba.
Far yıkamaları aktif çalışıyordu ben kendim söktüm.Amerikan parklarıda ayrı bir seviyordum.Bakım maliyetlerine asla pahalı diyemem ama zaman zaman mecburi maliyetleri oluyordu.Eğer temizini ve bakımları düzgün yapılanı hala günümüzde mevcut ise hiç düşünmeden alın derim.
Sevgilerimle...![]()