muhtesem gidiyor, hemen hemen herkesin hayalindeki arabalardan birini topluyorsunuz. umarim finali de guzel olur.
Maliyet cok ucuk noktalara geldi. İsciligin bu kadar pahali oldugunu bilmiyordum. Sadeşe şase nin adam edilmesi 3 ay surdu. Her hafta 600 euro iscilik aliyor. Totalde hesaplamadim ama parcalar dahil 20-30 bin euro gitmistir bi 10 bin e daha isi kapatabilirsem sevinecegim
cok fazla oem parça var resimlere yansımayan. tüm cam plastikleri, alt plastikler davlunbazlar, vs bulabildigim interior parçalar
Konu GC8 GT tarafından (24-05-2020 Saat 14:10 ) değiştirilmiştir.
Arabacı Ağır japon..
Emeklerinize sağlık , cenk abi en baştan "Sat Turbo olanı al" derken birşeyler biliyormuş demek ki![]()
Z3 Roadster
Golf Mk5 GTI
Araba çok ucuz olunca parça fiyatı garip geldi tabi
Getrag v160 v161 düzgünü 8-9k dolar zaten. 6000 euroya bulduğun set iyiymiş aslında. Bu takılan parçaların hepsi direkt fiyata eklenecek parçalar. Yinede şu halini turbolamak daha mantıklı. Yoksa yarı yolda geçecekti maliyet. Şuan pişmanlık noktanla kafa kafaya çıkacaksınKarşılığını alacaksın ama güzel ilerliyor bence. Artık eskisi kadar sağ-sol olayıda takılmıyor. Araba kalmadı ortalıkta kaptığını alıyorsun. Böyle revize edilmişinede can kurban.
Derinlemesine hasta bir topluma uyum sağlamak bir sağlık ölçütü değildir.
Valla acıkcası bugun Orjinal Twin Turbo Suprayı da 30-40k euroya alsak, Yine altı çürük vs çıkacak. Avrupa karlı oldugundan yollar tuzlanınca araçların altına pas yapıyor. Passız araç bulmak zor. GTE Supra da alsak yine motor yapalım revize edelim derken bu para gidecekti. En iyisi ucuz paraya Atmosferiği alıp yapmak. Günün sonunda aynı GTE olacak.. Tabi ben 6 ileri m3 şanzumanı kullanıcam
Arabacı Ağır japon..
Selamlar kolay gelsin kesene bereket bu projenin tek sevindiğim tarafı bir suprayı kurtarmış olman vın numarası önemlidir renk ve donanım arabanın kıymetini belirler birçok ülkede meraklıları alıp kenara sakladıkları için araç fiyatları çok artmış durumda artık otomatik atmosferik ne bulursa alıyorlar şu anlamda şanslısın en azından masrafını alabileceksin araç üzerinden Araca 25 bin daha harcarsın bitene kadar benim gördüğüm Keşke sola alabilseydin
Bu kadar söktükten sonra 10 bin daha üstüne koyar değer olarak imkanın varsa mutlaka sola al
Sagolasın Cenk abi yorumun için. araç 1 seneyi geçti yatıyor ,bir 6 ay daha yatar.
Hakketten bir suprayı kurtardım. Araç japonya dan 4 sene önce avrupaya gelmiş kötü durumdaydı. şasede büyük çürük delikleri vardı. hepsi çözüldü. şimdi arabanın altını topluyorlar yavaştan. motor da ustada işlemde. fotolar aşagıda koydum. Burda kücük bi şehirde 6-7 tane mk4 supracı arkadaşım var. evlerinde garaj kurmuşlar ve direksiyon çevirme uzmanı olmuşlar. geçmişte belki 5 tane yapmışlar. tüm avrupa dan talep geliyor. Böyle iyi bi imkanım var evet direksiyon çevirmek 6000 euro parçalar, 3000 euro iscilik civarı. araba hızlı çıksın diye yapmak istemedim 2-3 sene bineyim sonra değiştiriyim.
ARaba bu arada bmw metalik fümesine boyandı.
2020 09 13 13.43.02 - Resim Yukle - Hızlı Resim
2020 09 13 13.42.54 - Resim Yukle - Hızlı Resim
2020 09 13 13.42.42 - Resim Yukle - Hızlı Resim
Arabacı Ağır japon..
ahhh coğrafya kaderdir gerçekten![]()
kazasız belasız güzel günlernde binmeniz dileğiyle
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
arkadaşlar selam,
Venus SUPRA MK4 (@venus_supra) • Instagram photos and videos
Bekleriz. gerisi burda.
Arabacı Ağır japon..
Bende aksine bu arabaya yapılan body kitleri bir türlü yakıştıramıyorum tamamen dışı oem olmalı jantına kadar hem de. Tabi için 2jz swap olucak orası ayrı![]()
hızlı ve öfkeli sonrası çoğu kişinin hayallerinin arabası supra ve gtr34
kazasız belasız güzel günlerde kullanın iyi de para harcanmış kesenize bereket
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)