Maşallah kazasız belasız
Maşallah kazasız belasız
06 SS 0006
06 MRZ 06
Maşallah koltuklar çok yakışmış güle güle kullanın .
18' Golf Tsi - 16’ 320i - 06’ 320Si
maşallah harika görünüyor gerçekten. ben de etlikte oturuyorum ama hiç görmemiştim aracı, umarım denk geliriz bir gün gerçekten beğendim
canlısı resimden güzel polo yapmışlar furkanım audilerde hani yakmış aksaraydan selam![]()
artık corc-i zamanıcdti
bu hafta kutu içi K&N montajımızı gerçekleştirdik, filtre için @MeRtCaN teşekkürler
Buda ekstra olsun
![]()
BGC Online
Mevsimden dolayı pek bir güncelleme yok ama ekstra hibrit turbo yapıldı şimdilik bu setup gayet tatminkar bu şekilde devam edeceğim
Birde ufak dokunuşlarla 6R tdi kadranında değişiklik yaptık hoş bir görüntü oldu içeride deemeklerinden dolayı @MeRtCaN abime çok teşekkür ederim ellerine sağlık
![]()
Konu BlackMamba tarafından (07-02-2020 Saat 21:49 ) değiştirilmiştir.
BGC Online
Masallah cok güzel, imkan varsa 3/3 plakadan kurtulun eski seri bi plaka koyun derim.
#KGdetanirlar
Böyle emek verilen araçları görmek bana mutluluk veriyor. Kesenize bereket tebrik ederim. Bende ilk başta GTİ sanmıştım manuel olduğunu görene kadar![]()
Konu ugursmh tarafından (16-02-2020 Saat 21:23 ) değiştirilmiştir.
DİRİLİŞ OTOMOTİV
Maşallah nazar değmesin. Kesinlikle parasını hak eden ve üzerine bir şeyler yapıldıkça çok daha güzel olan bir araba. Yaptığınız her şey de nokta atışı olmuş.
Ben her ne kadar hafif olsa da a3 jantlarını yakıştırmıyorum bu arabaya çok içeride kalıyorlar. Hele ki GTI jantın duruşu varken.
Güle güle kullanın. Çok keyifli duruyor.
2011 de kadran selamlamayı nasıl yaptınız ?gösterge filan mı değişti
Çok teşekkür ederim
Tesekkürler Şuanda kış lastikleri ile kullanıyorum audi hafifleri kışın bu modu seviyorum rahat oluyor
Gösterge değişmedi orjinal, gösterge ve eprom sökülerek yapıldı
Teşekkürler abi![]()
Konu BlackMamba tarafından (21-01-2021 Saat 19:23 ) değiştirilmiştir.
BGC Online
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)