Herkese selamlar,
Titiz adamımdır bilenler bilir ( @wolkanku ) ve isterim ki arabamda temiz olsun. Hal böyle olunca uzuun aramalar, kafa şişirmeler, toplamda 10 saati geçen telefon konuşmaları ve en az 20 tramer sorgulamasından sonra aradığım arabayı buldum. Kısmetimiz böyleymiş diyip sabah 06:30'da @wolkanku ve Onur (eski borusan çalışanıdır) ile yollara düştük. Gittiğmiz yerde Avcılar sanırsın şehirdışına gidiyoruz sabah 6'da kalkmalar falan. Erken gidip nöbetçi noterin ilk sırasını alalım işimiz erken bitsin dedik. Malumunuz haftasonları nöbetçi noterlerde çok sıra oluyor. Hedefe ulaştığımızda saat 07.20 civarıydı sahibi ilk önce garipsese de anlayış gösterdi sağolsun. Araba kapalı otoparktaydı girdik güzelce baktık, çalıştırdık, bir tura çıktık ve el sıkışıp noterin yoluna düştük.
İlk sahibi Aras Gür buradaysa selam olsun kendisine 158000km'de satmış aldığımız kişiye ve güzelde bakmış sağolsun. Benim aldığım kişi hemen zinciri değiştirmiş Borusan Avcılarda 10.670 liralık faturayı görünce gözlerim açıldı ve 4 tane pzero çekmiş, sonrada kronik sorunu olan titreşim yapan krank kasnağını değiştirmiş. Zamanla kullanım sonucu ön takımdan ses gelmesi şikayetiyle ön takımıda sıfırlamış. Sağolsun hazır yapılı arabayı verdi bana ben 3. sahibi oldum çok şanslıyım. Şuanda güncel 178.000km'de mazot koyup biniyorum.
Msport donanım
Recaro kolutuklar
ışık paket
bixenon farlar
Sunroof yok, iyiki yok teşekkürler Aras
Yazılım var dizginlemek mümkün değil
Susturucu iptal edilmiş, sanırım geri taktıracağım.
335 difüzör ve aktif çift çıkış
Dpf içi boşaltılmış dolduğu için, bu biraz üzdü yenisi 2000lira gibi bir fiyatı var çıkma kovalıyorum.
Arabada yapılacak masraf olmayınca aklımda olan f1 direksiyonu edindim hemen şu sıralar kablo tesisatı üzerinde çalışıyorum fotoları gelecek montajın aşama aşama.Hatta yapabilirsem mevcut direksiyona ekleyeceğim f1 paddleları. Sonrasında szl değiştirip cruise control takmayı düşünüyorum onun yaza kadar vakti var tatile giderken lazım olacak.
Buyrun fotolar
Koltuktaki su izi, yağ yada kir değil.
Buda bonus
![]()