Sağol kanka, bu dönemde seninde başını çok ağrıtmışlığım var hakkını helal et :)
Teşekkür ederim, yaparsam air80 gibi bişi düşünüyorum da şuan böyle güzel ya :)
Printable View
Hakan maşallah sonunda detaylı fotoları görebildim :) fümede sonuç ortadaydı bakalım zamanla bu neye evrilecek :)
hayırlı uğurlu olsun. polo kesinlikle tek kapı.
Hayırlı olsun kazasız belasız kullan çok güzel duruyor.
Maşallah kazasız belasız sürüşler olsun. Gt Gti her türlü 3 kapı bir başka güzel :)
hayırlı olsun iyi günlerde kullan :) çok basılmayacaksa bence bu jantlar değişmesin
Çok güzel araba almışsın, güzel de dokunuşlar yapıyorsun kazasız belasız kullan beyaz Polo ilk defa hoşuma gitti.
teşekkür ederim Doğan :) arabanın orjinalliğini bozmadan elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışacağım kaliteli ürünlerle
sana bir bonus bırakıyorum :)
https://i.hizliresim.com/NGbZPO.jpg
çok teşekkür ederim, 3. polom ve 3 kapı oldu :) kesinlikle bende canlı görünce hiç düşünmeden expere sürdüm.
teşekkür ederim, hepimize kazasız belasız inşallah.
teşekkür ederim, öyleymiş gerçekten :D
teşekkür ederim abi, yok öyle dip kafa gezmem. Coil montajında da max bundan 1 cm fazla basarım o kadar,
Teşekkür ederim abi :) elimden geldiğince orijinal kaliteli ürünlerle temiz temiz bakıyorum :)
Bir gün herkes polocu olmasın,bırakın o ayrıcalık bizde kalsın.
#poLOVE
#poMafia
Maşallah kankacım :)
hayırlısı olsun. Kazasız belasız kullanmak nasip etsin. Tek kapılı gt modelini ilk defa gördüm. İnşallah birgün bende gti alırım :D
Kazasız belasız kardeşim, aracın gerçekten çok güzel
Güle güle kullan Hakan, şirkette fotoğrafları göremiyorum da genel olarak biliyorum aracı, ağız tadıyla binmek nasip olsun :)
çok güzel duruyor maşallah..güle güle kullan.
Çok şık duruyor gerçekten maşallah, jant konusunda maceraya gerek yok, zaten ayırt edici özelligi o ..