GÜNCEL HALİ 3. SAYFA
Herkese merhaba,
Birçok arkadaşımın bildiği gibi aylarca arayıp ve yine birçok arkadaşımın başını yediğim doğrudurBuradan hepsine teşekkür ederim. @c.sar Ceyhun kardeşime ise ayrıca teşekkür ederim. Benim için hafta sonu sabahı saat 06.00' da uyanıp, onunda yeni aldığı scirocco ile Düzce'ye kadar götürdü ve aracımı teslim almamı sağladı. Herkese yorumları için şimdiden teşekkür ederim, Allah herkesin gönlüne göre versin.
Araç fazlasıyla dolu, koltuk ısıtma haricinde(hiç bir zaman aramadım bu özelliği zaten)
Full stock, full servis bakımlı ve gizli özelliklerinin dahi açılmamış olması çok hoşuma gitti. 3 kapı aramıyordum ama canlı olarak beyaz 3 kapı poloyu ilk defa görüp, fikrim direk değişmişti, hiç düşünmeden hemen Onay oto expere soktuk ve çok şükür her şeyi mükemmeldi.
40.400 km' de olarak Düzce' den teslim aldım Aralık ayı son hafta.
Üzerinde Vogtland yay ve oem amortisör var, ST XA coillerim mevcut bildiğiniz gibi fakat arkaları değişecek garantiden (kullanalı henüz 1 ay olmuştu) inşallah bu hafta onun da montajını yapacağım.
Şuan 45.000 km' yi gördük
Full servis bakımlı ve 40k kmde olsa da aldığımda hemen; Engine flush + Liqui Moly Toptec 4200 5w30 + Ceratec attım, huyumdur temizlensin istiyorum
Klasik pozumuzSağdaki uzun montlu ben. bu arada soldaki rocco @c.sar kardeşimin, maşallah.
İlk fotoğrafımız;
Ertesi günü hemen tertemiz olan kaputu Şevket Bayraktar' da PPF kaplattım (çok uzun yol yaptığım için, eski aracımda baya iz olmuştu) ve parlaklık mükemmel herkese tavsiye ederim. Hiç PPF yokmuş gibi duruyor desem yeridir.
Tabi öncesinde yine, 3 kat pasta üzerine wax sürüp PPF montajını tamamladı sağolsun.
Saat baya geç olduğu için, cam filmlerini ertesi güne bıraktımilk fotoğrafta gördüğünüz gibi ön cam dahil zifiri karanlıktı.
Florya Llumar bayiinde ATR20 serisi ile değiştirdik, ön cama taktırmadım. ve Sonrası;
Maslak Carbon Dizayn Sinan abi' de Stop çerçeve kaplama;
Daha önce, hiç pasta cila işlemi görmemişti araç, komple uygulama yaptık;
Slopes Heavy Cut & UFS keçe
Menzerna 2500 (Rupes lhr15 mak. ile)
Menzerna 3800 (Rupes lhr15 mak. ile)
Üstüne de çok beğendiğim Tonyin ceramic crystal coating wax ve Sonuç;
Ve son olarak temiz 2 fotoğrafMaşallah;
O.Z. ultraleggera alacaktım, siyah - mat graphite konusunda kararsızım henüz bu yüzden arkaya spacer takmadım.
Görüşlerinizi bu konuda da bekliyorum
Teşekkürler herkese şimiden