havalimanına varexli araba ile gitmek rus ruleti gibi birşey zaten, büyük cesaret..
Printable View
Altına kadar yattığına göre ya şikayet vardır ya da kota muhabbeti. Geçmiş olsun
çok geçmiş olsun
bu arada geçtiğimiz günlerden bi cumartesi Bilal abinin dükkana ( excl) gelip egzoz için birşeyler soran sen miydin :soru:
çok geçmiş olsun. Allah nazardan saklasın. Son 1 aydır her köşebaşında uygulama var muayenem yok 4-5 tanesinden kurtardım inşallah bayram sonrasına kadar yemeyiz ceza
çok teşekkür ederim,
yok hayır, hiç gitmedim henüz o dükkana
amin, çok teşekkür ederim. İnşallah yemezsiniz dikkat edin valla :) dediğiniz gibi bu ara çok fazla uygulama var.
Bu arada aracım ansızın @c.sar Ceyhun kardeşime sattım, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
İkinize de hayırlı uğurlu olsun diyelim o zaman :D :D
Bu arada aracım ansızın @c.sar Ceyhun kardeşime sattım, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.[/QUOTE]
Beraber almaya gittik keşke benim olsa demiştim kendisine :) Hiç planlarda yokken bir gece ansızın Hakan kardeşimden bana kısmet oldu :) Hepimize kazasız belasız günler.
Beraber almaya gittik keşke benim olsa demiştim kendisine :) Hiç planlarda yokken bir gece ansızın Hakan kardeşimden bana kısmet oldu :) Hepimize kazasız belasız günler.[/QUOTE]
nasıl bi içten söylemişsen kanka nasip oldu :) Güle güle kazasız belasız inşallah..
Benim artık konudan yavaşça ayrılma vaktim geldi :)