Elden geçmesi gereken en önemli parça sanırım Morette idi, Bende çalışırken boş kaldıkça biraz uğraşıp dağıtayım dedim.
Toros veya benzer araç farları uydurarak kullanmak içime sinmeyeceği için hemde tam yerine olmayacağından söküp yenilemenin daha iyi olacağını düşündüm.
Gerisi aşağıdaki gibiKromları yenilendikten sonra toplanmış halini da paylaşırım artık..
![]()
Tabanway..
Lastik olarak benim gibi saçma bi lastik ölçüsü kullanırsan sürtmez abi aynı şekilde bende flanş ile takmıştım. Hatta senin jantlar benim eski jantlar bile olabilirtahminimce
benim ki bu şekilde dipteydi biraz dodikleri traşlamıştım sadece sürtmüyordu.
Onlarmıdır bilmiyorum da benim elimden de 3 takım geçmiş oldu bunlarla birlikte. C bu konuda daha iyi ya halihazırda 1.3 ü de kullanırken anladım onu da![]()
Astra F de bile çok basamamıştım ama tabi saçma lastik işine girmediğimden muhtemelen![]()
Tabanway..
abi tekrardan maşallah.. calibra turbo jantları çok güzel ama hem et hemde ağırlığı çok sıkıntı.. bu jantlar tam olmuş,aynı y.dışı94 body ve güzel bir stopla felan efsane olacak eminim
![]()
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Koltuk ısıtma düğmlerini çok beğendim abi. Eline sağlık. Bu arada aracı olup da aldırdığın paçalıkları taktım.Almancı spec olduk. Çok hoşuma gitti. 2000'li yıllara kadar olan Opel'lerin kesinlikle farklı olduğunu düşünüyorum.
Eğer konunu baltalamak gibi olmazsa şöyle bir teaser da ben bırakayım abi.Şimdiki paçalıklar çok kısa oluyor araçlarda. Ben uzun yere sürtmeli seviyorum.
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)