Maşallah kazasız belasız sürüşler dilerim
eline sağlık abi cidden verniğe gerek yokmuş
İlk fotoğrafta arka cam stickerı ve plaka arasında güzel tezatlık vardıHuyumdur, 3 harf 2 rakam güzel plaka bulamazsam her zaman aracın model yılında ankarada verilen plaka serisinden alıyorum
![]()
body kitsiz tampona yapan hiç görmedim. örnek varsa atar mısınız?
Eskiden bölünmüş olarak fusso alabiliyorduk, bütçe olarak da yormuyordu. Şimdi bölünmüş ürünler bulamıyorum mecbur vericez minicik şeye 150 tl![]()
zevkinize sağlık çok güzel olmuş, bu jantlar yaklaşık 1 yıldır benimde aklımdaydı uygulanmış halini sayenizde gördük. yaylara kaç cm pres yaptınız ve presten önce hangi marka yay takmıştınız ?
herkes gibi ben de jantlara lafımı edeyim: farklı olmuş tam böyle olmuş gibi gelemedi bir türlü. tabi bana göre sen seviyorsan ne ala.
diğer dokunuşlar iyi olmuş özellikle makyajlının ızgarası bence daha güzel. Krom sevmeyen biri olarak.
Öncesinde xt springs takıldı arka önden fazla düştü ve rahatsız edici düzeyde sertleşti araba. Orijinal yaylara ön 5 cm arka 3 cm soğuk press yapıldı. konfor olarak çok memnunum, teşekkür ederim.
gördüm inceleyeceğim hocam çok teşekkürler.
Her köşe başındaki barcelonalardan takacağıma oem taktım kafam rahat, özellikle replika jant karşıtı biri olarakfarklı olmak iyidir, teşekkür ederim
![]()
Fb7'ye farklı gözle bakacağım aklıma gelmezdi
Jantlar cuk oturmuş hatta krom logolu göbek oluyorsa tadından yenmez, kazasız belasız.
Multimedya günceli![]()
Uzun zamandır multimedya arayışındaydım. Araştırmalarım sonucunda bu aldığım modelde karar kıldım. Kasmaması adına 2 gb ramli modeli tercih ettim. Her şeyden önemlisi ana ekranı ios arayüzü şeklinde olduğu için içime sindi. Şuan için memnunum, herhangi bir kasma durumu söz konusu değil. Ekranın eğiminden dolayı gündüzleri görüş sıkıntısı yaşamıyorum.
Normalde ses sistemi,bass vs karşıtı biriyim; yakın bir arkadaşım Morel marka 4 tane hoparlör hediye etti, görüntü kirliliği olmayacağı için onları da taktırdım. Açıkçası zerre anlamam bu sistem işlerinden ama çok beğendim bu hoparlörleri. Sanki Hakan Altun torpidoda söylüyor şarkıyı
Yay ve spacer işlemlerinden sonra rot ayarı yaptırmam gerekiyordu, üşengeçlikten bu güne kadar erteledim, hazır yapılmışken yavaş yavaş ses yapmaya başlayan ön balatalarımı Nissin marka ile yeniledim.
Hoşuma giden birkaç kare ile bu günceli de sonlandıralım
![]()
Jantlar çok iyi olmuş.
Yabancı plaka aradı gözüm ülkeye gelmeyen paket gibi görünüyor.
Maşallah çok şık ve sade. Spacer sonrası da kendine gelmiş. Kazasız belasız sürüşler![]()
Hız,sonsuz bir tutkudur.
Kafam bu ara çok karışık bunları gördükçe evdeki Fb7'ye sarasım geliyorMaşallah kardeşim
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Jant çok güzel olmuş. Böyle hafif bir ses sistemi bana da lazım ama bende senin gibiyim hiç bilgim yok. Ne yapsam ne etsem diye düşünüyorum bende![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)