güncel hali 2.sayfada
güncel hali 2.sayfada
Konu muhammet0325 tarafından (05-05-2025 Saat 16:06 ) değiştirilmiştir.
Kardeşim maşallah el emeği göz nuru olmuş cidden.Herkesin hayalidir vakit olsada kendim yapsam olayı.
Ama boya işi cesaret ister ben yapamazdım galiba
Maşallah devamını bekliyoruz![]()
kolay gelsin maşallah, sol kapı ile ön çamurluğu o kadar macunla doldurmaktansa değiştirseydin keşke.
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
@Frid Teşekkür ederim abi. Aklımdaki ilk iş o iki parça ve marşbiyelleri yenilemekti hatta çamurluk kapı ve marşbiyel saclarını almıştım. Murat124'ün çamurluğu şahin doğan gibi civatalı değil kime gittiysem bi bahane bulup uğraşmak istemedi, malesef kaldı böyle.
Çok teşekkür ederim abiŞuan araba bitti komple boyasını yaptım iç döşemleri komple deri döşeme yapıldı akşam güncelleme yapıcam
![]()
2. güncelleme
Konu muhammet0325 tarafından (05-05-2025 Saat 16:08 ) değiştirilmiştir.
çok teşekkür ederim abi yıllardır senin konunu takipteyim senin beğenmem mutlu ettiufak bi spoyler olsun araç bitti sayılır
![]()
Konu muhammet0325 tarafından (05-05-2025 Saat 16:10 ) değiştirilmiştir.
Kendi açımızdan düşündüğümüzde çok başarılı iş, en başta cesaret işi. Üst düzey bir iş beklentisi olmadan el emeği göz nuru yapmışsın, gayet de tatmin edici duruyor sonuçlar. İleride tekrar bir boya kaporta yaparsın imkan oldukça
Ben komşulara takıldım, en son kapı tavan ve bagajdan sonra müdahale edene kadar bence iyi dayanmışlar, onca toz ve gürültüden sonra bir de 10 kutu sprey astarı da site otoparkında attın sanırım. O astar etraftaki arabaların üzerine, giriş kat dairelere, çocuk parkındaki çocuklara da uçmuştur muhtemelen gözle görünmeyecek seviyede olsa dahi. Arabanın oraya bakan bir dairede otursam, çocuğum bahçede oynamaya çıkıyor olsa veya arabamı başka yere parkedemiyor olsam muhtemelen daha erken engel olurdum diye tahmin ediyorum, şanslıymışsın bence.
Kesene bereket, güle güle kullanmak dilekleriyle![]()
teşekkür ederim amatörce güncel halinden daha güzel bi görünüm elde etmekti profosyonel bi iş olmadı ama eski halinden iyi oldu diyebilirim![]()
genelde işlerim bitince akşam arabayı yerine koyduğum zaman fotoğraf çekiyordum oda bulunduğu yerde işlem yapmışım gibi bi algı oluşturdu sanırım.
Kazıma yaparken sitenin 3 farklı otopark alanı var özellikle araç yokken otopark boşken kazıma işlemini yaptım fotolarda mevcut süpürgem daima yanımdaydı parça parça işlem yaptım toz dağılmasın die hemen müdahale ediyordum![]()
astar içinde elbette araçların içinde yapmadım plakalarımı takıp boş bi sokağa geçip yapmıştımonunda fotoğrafı var ekliyorum.
Son olarakta çocuklar için sokağa çıkma yasağı vardı birkere bile parkta çocuk görmedimşans değilde öyle abartılı kimseye rahatsızlık vermedim 43 daireden sadece 1 kişi rahatsız oldu oda gece mesaide kalan birisiydi bende hemen bıraktım kazıma işlemini
Üstelik oda aracın bitmiş halini görünce bikaç tur arabayla gezdi
yani kimsenin gönlünü kırmadım aksine işlem yaparken çoğu komşu gelip merakla seyrediyordu
![]()
Konu muhammet0325 tarafından (05-05-2025 Saat 16:06 ) değiştirilmiştir.
gelen beğeni sayısına göre beğenildiğini düşünüp devam ediyorum boyayı attımAma en büyük sorun akma olayı oldu buna rağmen sonuç beni mutlu etti ilk denemeye göre başarılı sayılabilir
![]()
Konu muhammet0325 tarafından (05-05-2025 Saat 16:07 ) değiştirilmiştir.
5 yaşına kadar Murat 124’ün içinde büyüdüm. Az hatırlasam da fotoğraflardan baktıkça hatıralar canlanıyor.
Elinize sağlık gerçekten çok güzel olmuş. Kendi ellerinle emek vererek yaptığın şeyden ötesi yok. Para ile yaptırırsın da hiç bi tat alamazsın.
Maşallah,boya sonrası sanırım sulu zımpara ve pasta cila geçiyorlar galiba yüzey bir nebze daha iyi oluyor. daha sonrasında yapma imkanınız oldu mu? (konu hakkında bilgim yok detaylı maalesef)
bu arada çok güzel oldu en önemlisi el emeğiniz
HotHatch Lovers!
gram gram işlenmiş araba, benim için ip gibi yapılmış bir arabadan daha çok sahibinin el emeği ile toplanmış araba daha kıymetli. Ellerinize sağlık.
TR - B13
el emegi herseyden kıymetli eline saglık, boyle buyuk bir revizyona girmişken boyayıda iyi bir ustaya yaptırsaydın keske dedim. Yinede gayet guzel olmus ama kazasız belasız surusler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)